Reclama de dimineață

Cât de prezent ești de sărbători? – #BePresent cu Huawei

Acum, că tot vin sărbătorile de iarnă, toată lumea este într-o agitație totală. Îi vezi de pe acum cum aleargă prin magazine, poate, poate iau cadourile, mâncarea și băuturile de pe acum. Se strică în frigider sau află copiii de cadouri, dar ce contează?! Românul tot român, se agită pentru 2 zile pe an cât pentru câteva luni. Și se trezește că de fapt nu a simțit nimic de sărbători și nu înțelege de ce nu a apucat să vorbească cu toată familia.

Apoi, vine cealaltă extremă, cei care stau numai pe telefon de sărbători și toată familia se supără pe ei că nu îi bagă în seamă. Oricât de mult ai lucra în domeniul online, sărbătorile trebuie să rămână ceva special în familie. Cel puțin pentru prima zi de Crăciun când oricum nu scapi de alergătura între familii.

Cam pe ideea asta de #bepresent de sărbători a realizat și Huawei spotul acesta care te pune puțin pe gânduri la faptul că nu stai prea mult cu familia în cursul anului, ar trebui să o faci de Crăciun! Când este o tradiție de a-l petrece cu familia.

#bepresent cu huawei – Tu cât de prezent ești de sărbători?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: