Evenimente,  Muzică

A fost odată ca niciodată…anunțată data UNTOLD 2017

Știți fericirea aia când deja îți iei cu gândul și sufletul concediu pentru anul următor, pentru că afli data celui mai mare festival din Europa?! Așa sunt eu acum că am aflat data în care se desfășoară UNTOLD 2017 și după experiența de anul acesta nu voi lipsi clar de la nicio ediție de acum încolo.

3-6 august – se va scrie al treilea capitol din povestea UNTOLD

Notați-o în calendar că va fi cea mai frumoasă perioadă petrecută de voi în Cluj. Sincer spun că nu poți rata următorul UNTOLD, pentru că organizatorii sigur vin cu idei faine și cu artiști și mai faini.

Despre cum a fost UNTOLD 2016 am scris în vară și, la fel, am scris și despre restaurantele la care am mâncat în Cluj. Și pentru că este mai simplu să vezi cât de fain a fost, las mai jos aftermovie-ul de anul acesta:

Iar primele 5000 de bilete vor fi puse în vânzare de vineri 25 noiembrie începând cu ora 18:00. Biletele vor putea fi achiziționate de cei care s-au înscris pe site prin preînregistrare. Abonamentele acestea speciale vor avea prețul de 333 lei plus taxe, iar biletele de o zi vor avea prețul de 200 lei plus taxe.

Din 2017 abonamentele vor fi la 550 lei plus taxe, iar biletele de o zi vor fi la 250 lei plus taxe. Tot de vineri, 25 noiembrie, pot fi achiziționate și biletele VIP.

Zic să vă grăbiți să le luați și să ne întâlnim la UNTOLD 2017! 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: