Evenimente

Natulique – tu ai grijă de părul tău?

Tot timpul am avut o problemă cu îngrijirea părului meu. Pentru că este rar și subțire și, pe deasupra, se îngrașă și foarte repede. Așa că de când mă știu am probleme cu el și dacă nu e spălat nu stă în nicio direcție.

Acum, nu pot spune că m-am și interesat prea mult în legătură cu ce aș putea face pentru a-i fi mai bine, pentru că sunt destul de leneșă când vine vorba de asta. Știu e foarte multe dintre uleiurile acelea pline de vitamine și foarte bune pentru păr, dar niciodată nu am făcut ceva în acest sens. Mai multe despre ele găsiți pe blogul Irinei care scrie constant despre îngrijirea părului și a corpului.

Gama Natulique – produse organice certificate ECOCERT

Săptămâna aceasta însă am fost la un seminar oferit de Natulique, un seminar în care au fost prezentate 3 produse din gama Natulique. La seminar au participat 3 voluntare pe care au fost testate produsele de către o echipă de stiliști. Astfel că unei tipe i-a fost îndreptat părul, alteia i s-a făcut permanent, iar cea de-a treia a fost vopsită în mai multe culori. Pe mine m-a șocat cel mai mult tipa care și-a făcut părul permanent, având în vedere că ea a fost cea care ne-a prezentat produsele din gama Natulique și pe care o văzusem foarte bine înainte de a primi tratamentul.

Natulique este o gamă de produse organice certificate ECOCERT, având în vedere că 98,9 din totalul ingredientelor cuprinse în fiecare sticluță sunt de origine naturală. Am încercat șamponul pentru uz frecvent și protecția culorii și mi-a plăcut că mi-a catifelat părul. Zilele astea îl las să văd în cât timp se îngrașă pentru a putea da un verdict total. Acest șampon conține ulei de semințe de susan și unt de shea. Iar pe mine m-a cucerit de la untul de shea care este foarte bun pentru corp și se regăsește mult în cremele de corp.

Voi ce produse folosiți atât pentru îngrijirea părului, cât și pentru îngrijirea corpului? Poate îmi recomandați și mie mai multe. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: