Reclama de dimineață

O zi perfectă – o combinație între joacă și tehnologie

Când eram mică, nu îmi plăcea deloc să stau în casă. Abia așteptam să bată vreo vecină în ușă să ies la joacă în fața blocului. Chit că era v-ați ascunselea, șotronul, rațele și vânătorii, țară, țară vrem ostași sau doar că stăteam să ne jucăm cu frunzele sau Monopoly, așteptam tot timpul să mă joc ceva.

La țară îmi plăcea să merg pe bicicletă și să fug gâștele vecinilor care mă alergau ca să mă ciupească. Iar eu le făceam în ciudă tot timpul. Asta până când am avut un accident cu bicicleta și nu mi-a mai trebuit nici până în ziua de azi.

Acum, aș da orice să mai stau puțin în casă, să mai dorm, să mă uit la un film, un serial sau să citesc o carte. Acum însă copiii preferă să stea în casă și să se uite la desene animate pe tabletă, televizor sau telefon. Și nu îi condamn. La urma urmei, totul se tehnologizează și mă bucur că se ține pasul cu tehnologia. Până la urmă acesta este viitorul, nu?

Cei de la Samsung au o reclamă tare simpatică la Galaxy S7 despre ieșitul cu prietenii pe bicicletă și cu tehnologia și video-urile. Dacă stăm să ne uităm, video-ul oricum crește foarte mult și toată lumea profită de acest lucru. Astfel că reclama de la Samsung tocmai asta vrea să scoată în evidență. Și îmbină joaca de afară, pe bicicletă, piscină, skate, trotinetă cu ochelarii VR, telefonul, fotografiile, 360 camera.

Ce poate fi mai frumos, decât să ieși cu prietenii, să te distrezi și să te joci și cu tehnologia?

O zi perfectă în viziunea echipei Samsung

Comentarii

%d blogeri au apreciat: