De zi cu zi

Experiența pariziană la Mon Paris

Acum 2 săptămâni am fost la Restaurantul Mon Paris pentru a lua cina. Eram tare curioasă cum este restaurantul, având în vedere că știam că s-a deschis de curând și că au o locație chiar drăguță.

Experiența pariziană la Mon Paris

Când am ajuns acolo mi-a plăcut atmosfera classy și relaxantă, dar, mai ales, am fost întâmpinată de mesajele tare drăguțe de pe mese.

mon paris

De asemenea, ospătarul a fost foarte atent cu noi și de fiecare dată ne întreba dacă mai avem nevoie de ceva. Ceea ce contează foarte mult atunci când ajungi într-un restaurant și îți dorești, în calitate de client, o experiență cât mai plăcută.

Am servit un platou de brânzeturi pariziene, Cosmin a servit o porție de midii în vin, iar eu o pulpă de rață pe pat de varză călită și la final mi-am luat o porție de pancakes. Vai, dulceața de la pancakes a fost divină și am gustat și din midii, care mi s-au părut extraordinar de bune.

Per total, atmosferă, plus servire, plus mâncare a fost de un 9 și data viitoare mă gândesc să îmi iau și tiramisu. Nu de alta, dar trebuie să încerc toate deserturile de la ei.

Dacă treceți pe la Mon Paris, aștept și de la voi un feedback în comentarii! 😀

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: