Evenimente

Gaudeamus – momentul în care îmi fac provizii de cărți

Când vine luna noiembrie, îmi pregătesc bugetul, număr banii și aștept cu nerăbdare Târgul de carte Gaudeamus. Pentru că este cel mai bun moment să mă pregătesc de vacanța de iarnă.

Târgul de cărți Gaudeamus se apropie

Astfel că, de pe 16 până pe 20 noiembrie, Romexpo va fi plin de cărți care așteaptă să fie luate de pe rafturi de viitorii proprietari. De asemenea, reducerile vor fi în toi la Gaudeamus, ca în fiecare an de altfel. De câțiva ani, nu ratez nicio ediție.

Ca de obicei, au și invitați. Anul acesta, invitatul special este China, cu multe evenimente și cu o cultură cât se poate de bogată.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 16 noiembrie la ora 12:00, iar categoriile de public care vor avea accesul gratuit sunt preșcolarii, elevii, studenții, cadrele didactice, bibliotecarii, profesioniștii din domeniile editorial/educațional, jurnaliștii, pensionarii, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, dar și grupurile organizate. Pentru celelalte categorii de persoane, prețul biletelor este, ca de obicei, de 5 lei, iar abonamentele sunt 10 lei.

Mie îmi place foarte mult târgul acesta, mai ales că, de când mă știu, citesc foarte multe cărți. Problema apare abia atunci când nu mă decid ce cărți să îmi iau de la târg. Plus că pierd foarte mult timp acolo, uit de trecerea acestuia și mă trezesc că am stat o zi întreagă printre cărți.

Voi ce cărți vă luați de obicei pe la Gaudeamus? Trebuie să îmi fac și eu o listă zilele acestea și poate îmi dați idei. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: