Campanii

TransferGo îți trimite banii acasă în 30 de minute

Anul trecut îmi făceam planuri să plec cu Work & Travel în America. Ca orice student de altfel care vrea să vadă și lumea aceea de care nu te poți atinge dacă nu ai destui bani atât pentru bilete de avion, cât și pentru cazare, respectiv cheltuială.

Și una dintre problemele pe care mi le-am pus a fost aceasta de a transmite bani acasă. Pentru că îmi doream ca mama să îmi plătească acel credit pe care îl făceam pentru plecare cât mai repede ca să scap de grija lui. Și o problemă mai mare era că îmi putea lua un comision foarte mare și nici nu știam în cât timp ajunge. Și nici dacă ajunge.

Însă, după cum știți sunt foarte mulți români care au plecat în Marea Britanie, mai exact în Anglia. Și cei mai mulți sunt părinții unor copii pe care i-au lăsat în România pentru a putea câștiga bani acolo pentru un trai mai bun. Și de obicei vor să trimită bani în țară. Tocmai din acest motiv a luat ființă TransferGo.

Un serviciu care mie îmi place și care e promițător. Dacă aș pleca în străinătate (sper cât mai repede), cu siguranță aș alege să trimit banii prin TransferGo către țară.

De ce aș alege TransferGo?
  • economisești până la 90% din costurile de transfer
  • totul se întâmplă online, de aceea costurile nu sunt mari; nu lucrează cu bancnote
  • banii tăi ajung în 30 de minute acasă
  • are o taxă fixă de transfer de 0,99 ₤, pentru banii livrați în ziua următoare, 1,99 ₤ pentru banii livrați în aceeași zi și 4,99 £ pentru banii livrați în 30 de minute.

Zic că sunt destule motive să te facă să transmiți bani prin TransferGo. Având în vedere că băncile trimit greu banii și cu diferite comisioane mari.

Oferim un serviciu esențial emigranților care muncesc din greu în țări străine și care au nevoie să trimită bani acasă ieftin, în timp real și în condiții de siguranță. Unii dintre ei fac transferuri săptămânale, prin urmare au nevoie de soluții eficiente. TransferGo își dedică eforturile pentru a-i ajuta pe aceștia să-și sprijine familiile, deoarece compania a fost fondată chiar de către o echipă de migranți. Suntem bucuroși să putem susține muncitorii de peste hotare pentru că știm că ei au nevoie de ajutor cel mai mult” – Daumantas Dvilinskas, CEO Co-fondator TransferGo.

În ultimul an, peste 15.000 de români au trimis bani înapoi în țară prin TransferGo. Mie mi se pare o cifră destul de mare, în ciuda faptului că nu știu câți români sunt plecați în străinătate. Cunosc multe persoane care au plecat în afară pentru a munci și sunt curioasă să văd dacă vor folosi acest serviciu și ce părere au despre el.

Vouă cum vi se pare TransferGo? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: