Evenimente,  Fashion

All Boutique și-a lansat colecția toamnă-iarnă

Săptămâna trecută am fost la lansarea colecției toamnă-iarnă de la All Boutique, un magazin online cu haine românești.  Lansarea a fost organizată de Cătălina Brinza, care este și fondatoarea AllBoutique.ro, și l-a avut ca special guest pe Mihai Albu, care și-a prezentat o parte din colecția nouă de pantofi.

all boutique

Mi-a plăcut mult că această colecție a fost prezentată prin câteva modele care au dat viață colecției.

Conceptul de “Artful fashion” și-a propus să transpună idea că arta nu trebuie să fie scumpă, iar orice ținută, oricât de basic ar fi, poate fi dusă la nivel de artă, prin modul în care e purtată și accesorizată. Ținutele prezentate sunt piese ready to wear, purtabile atât la birou, cât și seara la o ieșire în oraș.

Tocmai acest lucru mi-a plăcut. Că sunt ținute office-casual, astfel încât pot fi purtate toată ziua. Și câteva au motive românești. Și nu poți să refuzi niciodată ținutele care au motive tradiționale, pentru că, de obicei, sunt superbe.

Colecția este realizată de 3 designeri foarte diferiți, în sensul conceptelor. Redsquare Boutique a venit cu o colecție de rochii office, foarte colorate, care sunt destul de elegante atât pentru birou, cât și pentru o ieșire de seară. Motivele populare românești au fost introduse în colecția toamnă iarnă de la All Boutique de către Crisstalus. Mie acestea mi-au atras cel mai mult atenția. Iar Irina Toma a adus partea excentrică din colecție, foarte bună pentru momentele în care vrei să ieși în evidență mai ales prin ținute.

Țin să o felicit pe Cătălina atât pentru un eveniment reușit, cât și pentru faptul că a deschis acest magazin online acum 3 ani și a reușit să crească foarte frumos în această perioadă.

vouă cum vi se pare colecția toamnă-iarnă de la all boutique? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: