Campanii

Am descoperit puțin din secretul Coca-Cola

În cazul în care nu ați aflat încă, s-a deschis în București, în Captive Escape Room, o cameră care poartă numele de The Secret – Coca-Cola. Da, ați auzit bine, o cameră foarte bine concepută care te transpune în lumea și în secretul Coca-Cola de prin 1886. Și weekend-ul acesta mi-am făcut drum până acolo, împreună cu Malaezu, Cosmin, Daniela și Marius, pentru a descoperi care e secretul.

A fost a doua mea experiență cu Escape Room-urile. Prima fiind la Hotel Alpin, unde am ieșit din 2 camere. Și a fost prima experiență în București. Și promit să nu fie ultima, având în vedere că după ce am ieșit din cameră eram ca în sevraj. Mai voiam să rezolv și alte camere. Și nu prea îmi păsa că mai sunt alții care au programare.

Revenind, cei de la Captive ne-au prezentat foarte ok camera și povestea acesteia, pe care o las mai jos:

Hai cu noi înapoi în 1886, când John Pemberton inventa rețeta originală Coca-Cola! Încercând să găsească ambalajul perfect, angajează o echipă de designeri care, în glumă, îi ascund în birou mai multe modele de sticle. După 60 de minute, Pemberton reușește să ducă misiunea la bun sfârșit și să le găsească pe toate, iar ideea îi place atât de mult încât promite să păstreze biroul neschimbat pâna astăzi.

Noi am reușit să ieșim în 59 de minute și 30 de secunde. :)) Am fost destul de punctuali. Dar ne-a dat câteva bătăi de cap, fiind multe locuri de deschis și care nu au un fir anume. Ci, cum spun și cei de la Captive, jocul este neliniar. Noi ne-am distrat mult, iar ultimele secunde sunt groaznice, când vezi că găsești toate indiciile, dar nu ți se deschide ușa.

Zic că merită să mergeți, pentru că este un moment de relaxare și te distrage de la tot ce se întâmplă în afară, mai ales te deconectează de la social media. Pentru lista prețurilor și pentru rezervări puteți intra aici. Și îi găsiți pe strada Sergent Nicolae Pamfil, nr. 38. Până la sfârșitul lunii octombrie, puteți juca piatră-foarfecă-hârtie cu reprezentanții Captive Escape Room și puteți câștiga discount-uri pentru următoarele dăți.

Aștept recomandări și de alte Escape Room-uri bune pe care le-ați încercat. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: