Evenimente

În vizită la Fabrica de bere Bergenbier

E greu să fii blogger. Mai ales când primești invitații de genul acesteia. Și dintr-un cuplu de bloggeri, să fii singura care merge și care îi face în ciudă pasionatului de bere de lângă pentru că el nu poate veni.

Așa s-a întâmplat în cazul meu, sâmbăta trecută, la Ziua Porților deschise de la Fabrica de bere Bergenbier. Dar măcar m-am asigurat că merg cu Cristian Florea, Cristi China, Malaezu, Marius Călin, pe fețele cărora se vedea entuziasmul, și nu de a vedea neapărat cum se fabrică berea, ci de a o degusta. Bineînțeles, că entuziasmul lor a scăzut când au văzut că primesc bere abia la sfârșitul turului. Noroc pentru ei, că a fost destul de rapid.

Am aflat că Bergenbier are următoarele tipuri de bere (habar nu aveam de unele): Bergenbier Ale, Fără Alcool, Fresh Grapefruit, Fresh Lemon, Fresh Grapefruit Fără Alcool, Noroc, Staropramen, Beck’s, Beck’ Green Lemon, Stella Artois, Stella Artois Fără Alcool, Löwenbräu. Fiecare tip de bere are câte o rețetă proprie.

Am aflat și care este procesul pe care îl parcurg toate ingredientele pentru a se ajunge la berea aceea bună, proces pe care l-a descris Ovidiu.

Acum eu nu pot să îmi dau prea mult cu părerea despre toate aceste tipuri de bere. De aceea, prefer să îi las pe băieți să scrie despre acestea. Dar promit că data viitoare să merg din nou și vă îndemn să vă înscrieți și voi pentru că este totuși o experiență. Nu vedeți zilnic o Fabrică de bere. :))

Vedeți mai multe fotografii în articolul lui Cristi.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: