Campanii,  Evenimente

Te bagi la un decatlon de board games caritabil?

Azi am primit o veste care mă bucură mult, cum mă bucură de obicei evenimentele caritabile. Știți deja că îmi place să aud când copiii mai puțin favorizați primesc diferite ajutoare. Și prefer să dau vestea mai departe de fiecare dată când aud de ceva de genul. Așa și acum cu acest decatlon de board games organizat pentru HOSPICE Casa Speranței.

Te bagi la un decatlon de board games?

Vă îndemn să o faceți, mai ales că este caritabil. Este organizat pentru copiii îngrijiți în Centrul socio-medical HOSPICE din Adunații Copăceni pentru a dezvolta acest centru și pentru a face mai mulți copii fericiți. De aceste fonduri vor beneficia copiii cu diferite boli cu prognostic limitat de viață și familiile acestora. Nu știu dacă ați fost până acum într-un centru sau într-un spital în care să vedeți privirile copiilor care știu că nu vor rezista prea mult în această lume. După o experiență de acest gen, vă schimbați complet părerea, pentru că la televizor nu vă puteți da seama câte sentimente pot transmite acești copii.

Ce trebuie să știi este că donațiile nu sunt mari și își pot permite mulți să meargă și să doneze, atât din timpul lor, cât și financiar. Astfel că biletele de acces pot fi cumpărate online, pe Have a Cigar și pe Ove.ro, la preţul de 40 lei, pentru competiţia oficială, şi 25 lei, pentru zona de casual gaming. Nu vi se pare mult, nu? 🙂

Evenimentul se desfășoară pe data de 22 octombrie în pub-ul Have a Cigar de pe Str. Dianei nr. 11, București, de la ora 12:00. Ca jocuri veți găsi Catan, Dixit, Jenga, Game of Thrones – Card Game, Activity, Saboteur. Și pentru că trebuie sărbătorit într-un fel acest eveniment, la finalul zilei va exista o licitație cu obiecte geek/fun, o tombolă cu premii și un afterparty, iar gazda va fi actorul Răzvan Oprea. Apăi, mai ai de ce să nu mergi?

Dacă nu încercăm să facem noi, fiecare, ceva pentru copii și pentru viitorul lor, atunci cine va face?!

2 comentarii

  • Costel

    Este foarte emoționat. Si mă bucur că scrii asta în felul caracteristic 😀 Dar eu de când am văzut filmul „Filantropica” (stii acel film care tot îl dă pe pro tv în ajun de anul nou) nu mai pot crede chiar asa în asfel de farse. Si sper ca nici poporul român să nu mai creadă ca să închei asa. Si apropo de asta, nu găsesc acum pe youtube link-ul cu Mihai Bendeac care are o părere mai amplă despre teledonuri si donații cu care sunt întru totul de acord (:

Comentarii

%d blogeri au apreciat: