Blogal Initiative,  De zi cu zi

Trebuie să mergi la teatru mai des

Tare rău îmi pare că nu am mai ajuns la teatru de ceva timp. Și mă tot țin să îmi inserez în program măcar 2 ore de relaxare la o piesă de teatru. Am avut o perioadă acum 1 an când mergeam, dacă nu săptămânal, măcar o dată la 2 săptămâni la teatru.

De mică mi-a plăcut domeniul acesta. Visam să fiu actriță. Așa cum am visat să fiu și doctor sau profesoară. Și uite că fix avocat nu m-am gândit vreodată. Îmi plăcea să pun în practică diferite scenete. Chiar am încercat să le fac un spectacol părinților mei după povestea Scufița Roșie. Știu, mainstream, dar asta știam la vârsta aceea.

Apoi, pe la 15-16 ani, am fost la un casting pentru niște cursuri de actorie. Dar, din cauza emoțiilor  și pentru că m-am oprit în timp ce îmi recitam textul ca să îmi spună să stau în nu știu ce poziție, mi-am pierdut cumpătul și m-am panicat. Astfel că nu am știut ce să mai fac. Și așa mi-am dat seama că nu este de mine și că mi-e frică și de vorbitul în public.

Așa că m-am reprofilat și am zis că o să las teatrul doar pentru vizionare. Tare mult îmi place ce fac oamenii aceea pe scenă. Cum reușesc ei să te țină acolo, pe scaun, minim o oră. Iau această oră ca pe un moment de relaxare în agitația aceasta zilnică în care trăim.

Presupun că știați că Teatrul Nottara revine în sediul în care îi știam cu toții, cel de pe Magheru. Ce nu știați însă, este că tot Teatrul Nottara organizează a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru FEST(IN). Acesta va avea loc în perioada 10-22 octombrie 2016. Găsiți programul aici.

Ne vedem la Festivalul internațional de teatru? 😀

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: