Campanii

Mastercard asigură o masă caldă elevilor din Rwanda

Tare mult îmi plac mie campaniile acestea care aduc puțin ajutor cuiva. Oricât de mic ni s-ar părea nouă că este, pentru alții înseamnă foarte mult. Și prefer să știu că banii pe care noi îi dăm către stat ajung, măcar într-o mică parte, la oameni cu nevoi mult mai mari decât bugetul statului.

Cei mai mulți încă nu conștientizează faptul că nu numai în România, dar și în multe alte țări sunt copii care nu prea au ce avem fiecare dintre noi. Și pentru care niște rechizite, o masă caldă, o hăinuță ajută și bucură mai mult decât ne bucură pe noi.

Mastercard asigură o masă caldă elevilor din Rwanda

Astfel, Mastercard vine cu o campanie de conștientizare și ajutare a elevilor din Rwanda, Africa. Și acum o să vină cineva să zică „Dar de ce Africa? Ce, nu avem și noi elevii noștri înfometați?”. Îi avem, dar pentru ei sunt alte campanii, de exemplu parteneriatul dintre Mastercard și SOS Satele Copiilor, iar dacă stai să te gândești, România nu este direct proporțională la capitolul acesta cu Africa.

În parteneriat cu Auchan, Mastercard și-a propus să doneze 3,5 milioane de mese copiilor din Rwanda. Cum poți ajuta tu? Mergi în Auchan, plătește cu cardul Mastercard, iar pentru orice tranzacție se va genera o donație care va asigura o masă caldă acestor copii. Nu pare a fi greu, nu?

Campania se desfășoară între 1 septembrie și 1 octombrie, așa că mai aveți două săptămâni în care puteți să vă faceți cumpărăturile la Auchan. Ah, și nu vă faceți prea mari griji, nu veți avea costuri suplimentare. Donațiile se realizează direct din ceea ce voi ați cumpărat și nu mai mult.

Imaginează-ți că ești un părinte care nu poate să îi asigure un drum spre școală sau o masă caldă copilului tău. Nu ți-ai dori să îl ajute cineva măcar pe el și să îi vezi zâmbetul pe buze măcar pentru câteva clipe?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: