Evenimente,  Social Media

Când spui toamnă, spui Webstock

De joi putem spune că a venit toamna și că trebuie să revenim cu picioarele pe pământ din vacanță. Trebuie să revenim la job cu forțe proaspete chiar dacă toată lumea încă mai visează la țările calde în care și-a făcut bronzul. Și când spui că vine toamna, spui că vine Webstock. Pentru că e tradiție deja și, ca om de social media, trebuie să fii prezent acolo. Ar trebui declarată zi liberă națională, având în vedere că este la a 9-a ediție și că este musai să faci cunoștință cu acest eveniment.

Primul an în care fac cunoștință cu Webstock

Ziua de 30 septembrie este așteptată cu nerăbdare de toți oamenii de social media sau care vor un viitor în această direcție.

Acest eveniment va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în Romania în ultimul an.

Ce trebuie să înțelegeți voi este că la Webstock avem prezentate toate campaniile din social media în decursul ultimului an și care sunt nominalizate de voi pe pagina evenimentului. Astfel că, după conferință, au loc premiile pentru Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Bloggers’ Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video în Online și Online Personality of the Year.

Deja sunt familiarizată cu Evensys, organizatorul evenimentului, și știu sigur că va fi un eveniment exact așa cum ar trebui. De aceea, vă îndemn să vă înscrieți și, mai ales, să nominalizați până pe data de 1 septembrie proiectul sau campania care v-a lăsat fără cuvinte în ultimul an.

Ne vedem pe 30 septembrie la webstock? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: