Campanii,  De zi cu zi

Reserved și-a făcut apariția în Militari

Prima dată, am făcut cunoștință cu magazinul Reserved iarna trecută, când m-am îndrăgostit de toate puloverele pe care le avea magazinul din Mega Mall. Efectiv erau o grămadă de pulovere de toate culorile, mai pufoase, mai aspre, pentru toate gusturile pot spune. Și chiar Moș Crăciun s-a gândit că mi-ar șade bine într-unul. 😀

Reserved Militari – al cincilea magazin din bucurești

Sâmbătă am avut onoarea de a fi invitată la deschiderea noului magazin Reserved din Militari Shopping alături de Corina și de alți bloggeri.

Magazinul proaspăt lansat este cel de-al cincilea magazin Reserved din București și, totodată, primul din seria de patru magazine ce vor fi deschise în următoarele săptămâni în București și în țară.

Mi-a plăcut că este puțin mai aerisit decât celelalte în care am intrat și au multe lucruri mai casual-office să zic. Momentan am nevoie mare de îmbrăcăminte office, deoarece cariera impune așa ceva. Dar nu mă pot despărți nici de minunații blugi sau de hainele largi și cosy pe care le port de cel puțin un an. Deja pot spune că nu m-am mai văzut într-o rochie de foarte mult timp.

Ce trebuie să știi dacă ai drum pe acolo este că găsești toate colecțiile: Women – Office, Street Fashion, Young; Men – City, Casual, Young și Kids. Mai trebuie să știi că eu am ochit destul de multe reduceri acum pe sfârșit de vară. Și știi cum e, că vine toamna și trebuie să îți iei haine noi pentru facultate, pentru un job nou, pentru că pleci în vacanță în extrasezon. Tot timpul există un motiv în plus pentru a cumpăra haine.

Așa că, dacă dați o tură prin Reserved Militari, spuneți-mi și mie în comentarii ce v-ați luat și ce reduceri ați prins. Nu de alta, dar zilele astea parcă aș face niște shopping. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: