De zi cu zi

Ce și unde am mâncat în Cluj și la Untold

Mă chinui să fac articolul acesta de când am plecat de la Untold. Dar am o perioadă îngrozitoare de leneveală acută de care se pare că mă despart greu. Plus că, de când am fost la Untold, nu mă refac cu somnul. Sunt tot timpul obosită oricât aș dormi. Îmi cam trebuie un concediu lung numai pentru somn, mâncare și filme.

M-am gândit totuși să vă spun unde am mâncat în Cluj. Am fost pentru prima dată acolo și am avut o problemă când a trebuit să mă gândesc la localuri cu mâncare bună. Am avut noroc că am primit recomandări pe Facebook și am avut cum să ne uităm care local arată mai bine, care e mai în centru, care are în meniu cele mai apetisante preparate.

ce și unde am mâncat în cluj și la untold
Marty Restaurants

Au fost primii cu care am dat nas în nas la Untold și de la care am mâncat un burger tare bun. Chiar mi-aș fi dorit să mai încerc și în alte zile, dar voiam totuși să diversific și să mănânc din mai multe locuri. Pentru mine totul a fost bine făcut și a avut un gust ireproșabil. Mi-am comandat un BLT Burger (carne de vită, bacon, roșii, ceapă, salată iceberg, maioneză, ketchup, cartofi prajiți). Ce m-a uimit a fost că au reușit să îl facă bun chiar dacă erau cozi mari și era o cantitate foarte mare de burgeri pe care trebuiau să îi realizeze acolo. Big up, Marty!

Marty Cluj

Sursă Foto

Toulouse Cafe Brasserie

A doua zi, la prânz ne-am hotărât să mâncăm în centru și am primit ca recomandare Toulouse. Un local tare simpatic, dar și foarte aglomerat, fiind exact în Piața Unirii. Totuși am avut noroc să stau pe terasă. A venit destul de repede ospătărița. Eu mi-am luat de băut un Mojito Lemonade, iar Cosmin un Bell Pepper and Carrot Lemonade. Nici nu vă imaginați cât de bună a fost cea cu Bell Pepper. Și ca mâncare ne-am comandat Most Popular Starter’s Mix (spring rolls, aripioare de pui, inele de ceapã pane, degetele de pui, mozzarella sticks, plus 3 sosuri și anume unul de smântână, unul cu usturoi și un sos de roșii). Au fost cam 2 bucăți din fiecare, iar inelele de ceapă au fost mai multe. Dar pe noi chiar ne-a săturat o farfurie pentru două persoane.

Un must have aici este Bell Pepper and Carrot Lemonade, don’t forget it!

Toulouse Cluj Lemonade

Donuterie

Nici nu știți cât am putut să râvnesc la gogoșile de la Donuterie înainte de a ajunge la Untold. Deja vedeam postări ale celor care au plecat cu câteva zile mai devreme în Cluj și mă ofticam când vedeam ce minunății pun pe Facebook. Dar cum am ajuns acolo și de când am știut că au stand la Untold, i-am căutat până mi-au ieșit peri albi. Ca să mă trezesc în fața unei cozi imense și cu marea majoritate a gogoșilor date. Din păcate nu am avut parte de Untold Donut. Dar am încercat Cicolată cu lapte, Cookies and Cream și Caramel cu Nuci Pecan. Care mi-a plăcut cel mai mult? Cookies and Cream. Am impresia că era cu Oreo, însă nu bag mâna în foc. Însă nu puteți să mâncați mai mult de 1 și jumătate deodată. Sunt pe cât de sățioase, pe atât de dulci. Așa că va trebui să te limitezi.

Donuterie Cluj

Pizzeria seba

Ohh, încă visez la pizza pe care am mâncat-o la ei. Nu știu cum să vă zic, dar dacă ați fost până acum în Italia, știți că la orice pizza blatul pare a fi inexistent, pentru că e subțire și este plin de ingrediente. Cam pe acolo se situa și pizza de la Pizzeria Seba. Este musai să mergi acolo când ajungi următoarea dată în Cluj. Noi am nimerit chiar să fim primii clienți pe ziua aceea. Și erau cam somnoroși ospătarii, dar, cu toate acestea, ne-au impresionat cât de serviabili erau.

Vedeți că a scris și Mihai Vasilescu despre ea aici.

Pizzeria Seba Cluj

Sursă Foto

Euphoria Biergarten

La recomandarea gazdei noastre am mers la Euphoria duminică înainte de ultima zi de Untold. Eu mi-am luat o ciorbă de văcuță,un piept de pui umplut cu mozzarella și cu piure de cartofi cu roșii cherry și un frappe cu alune, iar Cosmin și-a comandat un gulaș, coaste de porc marinate în sos bbq și cartofi prăjiți și un frappe. Au fost foarte sățioase și felul 2 nu am putut să îl mâncăm pe tot. Ce nu mi-a plăcut a fost că ospătarii păreau cam haos și am așteptat destul de mult după mâncare. Ne așteptam ca totuși ciorbele să ajungă mai repede la noi. Plus, am văzut că Andra și Pandutzu au făcut lobby la un cremșnit de la ei. Data viitoare nu îl ratez că prea mi-au făcut poftă.

Euphoria cremșnit Cluj

Sursă Foto

dă Pita Boss

Duminică, la Untold, am mâncat de la ei pentru că nume. Unde mai vezi tu un nume așa atractiv?! A fost ok, nu m-a dat pe spate în ciuda faptului că prețul a fost puțin piperat. Dar destul de sățioasă. În schimb mi s-a părut puțin cam sărată pentru gusturile mele. Iar carnea de vită a fost cam prea făcută.

Da pita boss Cluj

Sursă Foto

Over all, voi unde ați mâncat bine în Cluj și ce recomandări aveți? Nu de alta, dar data viitoare trebuie să încerc alte locuri noi. 😀

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: