Muzică

Barbarossa mi-a furat 10 minute din timp la Untold

– Niște furăcioși, domne!

– Cum adică? Cine?

– Cei de la Barbarossa. Cum mă plimbam eu pe la Untold, hop, îmi sar în cale și încep să cânte. Și, vai, cât au cântat! Și am stat acolo, pentru că nu puteam pleca. Efectiv nu mă lăsau. Ritmul și distracția nemăsurată m-au țintuit pe loc, 10 minute, până au terminat.

Cei de la Barbarossa mi-au furat 10 minute din timp la Untold

Exact, cei de la Barbarossa fac spectacol. Oh, și nu orice spectacol pe care te aștepți să îl vezi oriunde. Ci sunt o trupă care au adus în România samba tradițională braziliană.

Vă spun sincer, nu degeaba zic ei că dau viață oricărui loc în care ajung. Pot spune că cele 10 minute furate nu au fost de prisos și tare mă bucur că am rămas să îi văd. Ce m-a atras la ei, a fost gălăgia cu care și-au făcut intrarea. Că altfel poate nici nu îi observam. Și m-am dus, mna, ca tot omul să văd ce se întâmplă în mijlocul străzii. Că prea se distrau singurei. Și uite așa, ajung eu, ajunge unu, ajunge altul, și am făcut un cerc mare de oameni pe lângă ei încât era imposibil să treci și să nu ne observi pe toți acolo.

Hipnotizați, vă spun! Dansam cu ei ca și cum am fi fost din lumea lor. Tare mi-a plăcut când până și străinii au intrat printre ei și au început să danseze, cu steagurile pe spate și distrându-se mai bine ca la un concert. Mi-ar fi părut rău dacă nu îi prindeam la Untold și dacă auzeam de la alții de ei.

Vă las mai jos un clip de la Untold să vedeți câți oameni s-au adunat în jurul lor și să vă convingeți că e musai să ajungeți să îi vedeți cel puțin o dată:

Acum, după ce v-am convins, vedeți că au mai multe clipuri, atât pe Facebook, cât și pe Youtube. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: