De zi cu zi,  Evenimente

Tabăra de copii mari aduce la un loc oameni faini

UPDATE: Tabăra de copii mari nu se va mai ține anul acesta, dar suntem așteptați în 2017 cu multă relaxare și voie bună. O să vă țin la curent cu detaliile din momentul în care aflu ceva nou.

„Cum vine asta, tabăra de copii mari?! Nu am mai fost într-o tabără de prin liceu. Teambuilding sau ceva? Pot să vin cu laptop-ul să și lucrez?!”

Nu. Tabăra de copii mari înseamnă distracție. Adică fără stresul de la muncă, fără juniori, fără stresul din familie. Doar cu voie bună ai dreptul să vii în tabără. Și din câte am înțeles și cu pastă de dinți. 😀 Presupun că și periuță.

Care este programul din tabăra de copii mari?

Legenda spune că Tabăra de copii mari este exclusiv pentru adulți și include DJ, foc de tabără, Jam session, show de lasere, workshop yoga, jocurile copilăriei, bătaie cu pistoale cu apă, tunuri cu spumă, bătaie în culori, filme, plimbare cu motocicleta și cu bicicletele Pegas și multe alte activități pe care oricum le descoperi acolo.

Tabăra se desfășoară în perioada 2-4 septembrie și un bilet costă 450 lei, adică 100 euro. Asta include cazarea, transportul, party și toate activitățile. Ah, am uitat să vă spun că are loc la Eforie Sud. Unde mai pui că ai și plajă aproape.

Mie tare mi-a dat de gândit tabăra aceasta, pentru că tare mi-aș dori să particip. Plus că la așa program, prețul este unul chiar echitabil. Și dacă nu aș avea planuri aș merge cu tot dragul. De aceea, vă îndemn pe voi să mergeți și să văd multe fotografii, pentru că tare m-aș bucura să vă văd că vă distrați.

Cazarea se face în camere de 3 și până la 10 paturi, un fel de campus, dar trebuie să te duci în gașcă pentru atmosferă. Oricum, sigur vei întâlni oameni faini acolo cu care să legi prietenii frumoase.

Îți poți achiziționa biletul de pe Eventbook, IaBilet.ro, Sediul NeverlandPlace – Bucuresti, str. Piata Sfantul Stefan, nr. 10, sau de la Buffet 35 – Str. Staicovici nr.35.

Zic că merită o escapadă de genul acesta în extrasezon și relaxarea pare a fi garantată. Voi ce ziceți? Vă luați bilete?

tabăra de copii mari 1

Comentarii

%d blogeri au apreciat: