Campanii,  Social Media

Joacă, joacă, dar și când te lovești…

…Te salvează Salvequick. Cum altfel?!

Cei de la Salvequick au avut un eveniment foarte simpatic în Parcul Circului, unde au invitat multă lume să îți amintească de copilărie. Mi-a părut atât de rău că nu am apucat să particip, dar mi-am promis că la următorul eveniment din seria #joculcontinua să ajung. Pentru că tare mi-e dor să alerg toată ziua și să nu am alte griji. Plus că vreau neapărat să mă joc șotronul și Țară, țară vrem ostași și elasticul.

Și m-am mai gândit la un joc cu creta, melcul. Nu mulți îl știu așa că data viitoare îl propun spre jucare. De altfel și jocul Omul Negru îmi amintește de copilărie. :)) Asta e dacă ne lovim sau julim. Că doar Salvequick nu va sta degeaba.

Am auzit și un sfat pentru julituri:

Atunci când ne rănim, este important să curățăm imediat rana, pentru a evita o infecție. Se spală murdăria cu apă călduță și se curăță zona din jurul rănii, după care se usucă pielea din jurul rănii cu un pansament de bumbac. Dacă rana este mică, superficială – julitura sau tăietura ușoară un simplu plasture este suficient. Dacă rana este mai mare se aplică un pansament pentru a proteja rana și a opri sângerarea.

Zic că este de folos mai ales pentru copiii care încep foarte repede să plângă și trebuie să îi îngrijești ca să le treacă panica. Pentru generațiile de acum este greu să înțeleagă ce sunt alea țevi cu cornete sau ce înseamnă jocurile în fața blocului, pentru că a intervenit online-ul care este mult mai interesant decât jocurile alea de la începutul anilor 2000.

Ce nu v-am spus despre Salvequick?

În România, plasturii Salvequick se găsesc în magazinele DM și on-line pe emag.ro, precum și în numeroase farmacii. Sunt disponibili în mai multe variante, acoperind o gamă variată de nevoi. Astfel, puteți alege între plasturi Aqua Resist, Family Mix, plasturi transparenți cu Aloe Vera, Aqua Block, plasturi sterili Maxi Cover XXL și Aqua Cover, Salvequick Foot Care hidrocoloidali pentru bășici sau pentru bătături sau diferite modele atractive de plasturi pentru copii.

Voi ce faceți când vă loviți și juliți? Cum vă tratați? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: