Blogal Initiative,  Campanii

Am așa chef de un party și de distracție

Chiar mă gândeam zilele acestea că ar fi așa bună o petrecere acum. Dar așa cu tematică. Să mă chinui să îmi găsesc de îmbrăcat și să mă distrez cât pot de tare. Să nu îmi stea gândul la muncă, facultate sau alte probleme cu care fiecare ne confruntăm zi de zi. Și, pentru că mai e și vară, vai, ce ar merge un pool party. Toată noaptea m-ai găsi în piscină. Și să nu mai plec de acolo. Plus că totul s-ar finaliza cu o zi în plus de concediu, pentru că trebuie să îmi revin după toată nebunia de la party.

M-am gândit să vă spun 5 lucruri pe care le cred necesare la un party:
  1. Băutura – nu, nu sunt genul care să bea până își varsă mațele și nici nu îmi plac genul acesta de oameni. Dar este de ajuns un pahar dacă te știi slab de înger și dacă vrei să te simți cât de cât ok. Până la urmă nu degeaba se zice că trebuie să bei ca să îți faci curaj să dansezi sau să te bagi în seamă cu acel cineva. Și ca să vezi chestiune, Ballantine’s a scos de curând ediția Ballantine’s Brasil și platforma www.brasilshake.ro unde s-au gândit să te trimită cu încă 3 prieteni la distileria Ballantine’s din Scoția.
  2. Muzica – apăi, când zici party, zici și muzică. Și acel #BrasilShake de care vă spuneam mai devreme se agită numai pe muzică. Altfel nu merge nimic. Și când zic muzică, mă refer la muzică bună. Nu manele sau alte derivate, ci dacă se poate muzică din cât mai multe decenii.
  3. Prietenii – ce party este acela dacă nu ai prietenii lângă tine. Și cu cât sunt mai mulți, cu atât este mai bine. Pentru că mai afli și tu ultimele bârfe, te mai destinzi un pic, îți fac prietenii curaj să te duci la persoana aia de care îți place. Că doar toți am fost puși în situațiile astea. Plus că, dacă nu cunoști pe nimeni, te integrezi mai greu în spațiu.
  4. Mâncarea – scuză-mă, dar eu sunt o mâncăcioasă notorie. Și când vine vorba de party mă aștept să am ce să mănânc. Că imediat mi se face foame. Dacă mai și dansez, să fii sigur că intru în frigider și caut tot ce găsesc pe acolo. Și ce crezi, mi-am găsit și prieteni pe măsură. Așa că dacă ne inviți pe toți, s-ar putea să dai faliment  și să rămâi fără mâncare tot restul lunii.
  5. Selfie-urile – adică nu pui tu o poză de la party, cu ținuta aia pe care ai dat o grămadă de bani ca să îl impresionezi pe el și pe care trebuie să o vadă toată lumea de pe Facebook?! Nu ai cum. Plus poza aia de grup de la începutul party-ului când toți arătați bine este absolut necesară. Care toți? Păi, nu am zis că mergi cu prietenii la party? 😀

Astea sunt cerințele mele pentru un party reușit. Fără să includ detaliile alea pompoase de la orice party. Între timp fugi pe www.brasilshake.ro și înscrie-te în concurs.

Că o petrecere în Scoția este un must, mai ales când ai lângă tine sticla de Ballantine’s Brasil.

Pentur voi care sunt cele 5 must have-uri ale unui party reușit? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: