Campanii

Tu de câte ori ai căzut în copilărie?

Mie mi se întâmpla foarte des să cad, să mă lovesc, să mă julesc. Tot timpul aveam o julitură ori pe mâini ori pe picioare. Bineînțeles, că atunci când cădeam, nu știam să mă apăr și eram cea mai lovită dintre toți.

Timpul a trecut, iar eu nu m-am schimbat în ceea ce privește loviturile. Mă lovesc de orice, mă zgârii și după mă întreb de unde am tot felul de zgârieturi și vânătăi.

Îmi amintesc că jucam tot timpul Țară, țară vrem ostași! și făceam o grămadă de vânătăi că doar trebuia să intri destul de tare în oastea opusă pentru a lua un om de la ei. Iar cu rolele tot timpul cădeam și plângeam, pentru că mă juleam în palme și pe fund. Îmi aduc aminte că alergam cu bicicleta la țară și erau acolo niște gâște de care mi-era frică. Auzisem eu că gâștele te ciupesc rău-rău de tot și îmi plăcea să trec în viteză cu bicicleta pe lângă ele să le arăt eu că nu o să mă prindă niciodată. Și pe bicicletă mă loveam, în principal în pedale.

Elasticul a fost o noutate pentru generația mea. Pentru că nu toți se jucau și am avut noroc cu o vecină care a venit într-o zi să ne arate ce se jucau părinții ei când erau mici. Și ne-a plăcut. Vai, și ce mai săream toată ziua elasticul! Și coarda, aveam un joc care se numea „Castravetele”, dacă îmi aduc bine aminte. și trebuia să sari coarda în 10 moduri diferite. Și dacă greșeai o luai de la capăt.

De ce am intrat în nostalgia asta a copilăriei? Pentru că cei de la Salvequick s-au gândit să îmi trimită câteva dintre jocurile copilăriei și m-au făcut cea mai fericită când am văzut că am din nou un elastic cu care pot ieși să mă joc în fața blocului și cretă pentru șotronul mult visat din copilărie.

Salvequick și #joculcontinuă

Chiar dacă cei mici din ziua de azi nu se mai joacă ceea ce pe noi, cei născuți înainte de 2000, ne făcea fericiți, știu că și-ar dori să afle ce jocuri aveam noi în copilărie. Așa că Salvequick s-a gândit că jocul poate continua și a realizat o platformă, www.joculcontinua.ro, pe care vei putea intra în curând să zici ce jocuri îți trezesc ție nostalgia copilăriei.

Plecând de la ideea că jocurile copilăriei, dar și „joaca” oamenilor mari, ne expun adesea la mici accidente, Salvequick promite să ne vină în ajutor în toate momentele în care avem nevoie de protecție, tocmai pentru ca zgârieturile, juliturile sau bătăturile să nu ne mai strice niciodată distracția.

Voi ce jocuri vă amintesc de copilărie și ce v-ați mai juca acum? 😀

Salvequick elasticul - Andreea Tudor

Comentarii

%d blogeri au apreciat: