De zi cu zi

[Film] The Shallows sau cum să te aperi de adâncuri

Știați că anual, în lume, sunt înregistrate, în medie, 60 de atacuri ale rechinilor asupra oamenilor? Iar oamenii omoră anual aproximativ 73 de milioane de rechini.

Marți seară am fost invitată la vizionarea de presă a filmului The Shallows un film care te ține în suspans tot timpul. Are o mică tentă de Viața lui Pi. Este vorba despre o tipă care ajunge pe o insulă unde mama ei a născut-o și începe să facă surf alături de încă 2 tipi. În timp ce înota, descoperă o balenă moartă care plutea în larg și îsi dă seama că ceva e în neregulă. De ce am adus în discuție rechinii? Pentru că toată acțiunea se bazează pe supraviețuirea în fața unui rechin. De ce te ține în suspans? Pentru că nu știi ce se va întâmpla mai departe în film.

Ce mi-a plăcut la The Shallows?

Că a avut acțiune, și anume încercarea de a supraviețui. M-a ținut prinsă acolo, astfel încât nu am stat pe telefon și nici nu m-am plictisit. Se spune că ar fi un film bazat pe o poveste reală, ceea ce te pune puțin pe gânduri.

Ce nu mi-a plăcut la The Shallows?

L-au cam lungit în anumite părți. O să vedeți și voi unde, dacă vă duceți la cinema. Aproape de sfârșit a devenit un pic prea SF pentru mine, dar măcar nu a durat mult și a revenit la normalitate.

Filmul o are în rol principal pe Blake Lively, tipa din Gossip Girl. Așa că băieții, dacă nu se duc pentru acțiune și pentru rechini, atunci clar se vor duce să o vadă pe Blake în toată splendoarea. 😀

Ține 86 de minute și apare pe 15 iulie în cinema. Dacă mergeți să îl vedeți, aștept impresii și critici în comentarii. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: