Campanii,  Fashion

6 mituri despre imperfecțiuni înlăturate de Kasem Aesthetic Mythbusters

Toate femeile au frică de ceva anume atunci când vine vorba despre frumusețe. Dar niciuna nu recunoaște de ce. Vă spun sigur că una dintre frici se axează pe îmbătrânire. Pentru că știi că vin ridurile, pielea se lasă, nu mai arăți ca la 20 de ani, apar firele albe, începi să te îngrași sau poate să slăbești prea mult (în ciuda faptului că nicio femeie nu va spune că este prea slabă).

Joi am fost la primul eveniment dintr-o serie întreagă despre frumusețe și despre miturile care au apărut în acest domeniu. Dr. Kasem Abu Bakr s-a axat pe înlăturarea obiceiurilor proaste și adoptarea unor obiceiuri bune.

Recunosc că atunci când am auzit despre evenimentul Kasem Aesthetic Mythbusters m-am gândit că va veni un estetician care ne va convinge să ne facem tot felul de operații estetice. Când am văzut că, de fapt, el nu a vorbit deloc despre profesia lui, ci a încercat să ne facă să avem un stil de viață sănătos, mi-am schimbat total părerea despre acesta.

6 mituri despre imperfecțiuni înlăturate de Kasem Aesthetic Mythbusters
  • Machiajul trebuie pus cât mai puțin. Orice tip de machiaj are impurități, oricât de multe lucruri bune se spun despre acesta pe cutie. Machiajele atacă fața și trebuie aplicat cu moderație. Altfel, acesta poate accentua îmbătrânirea. De asemenea, machiajul trebuie să fie cât mai lichid și nu pudră.
  • Cea mai bună metodă de demachiere este apa cu săpun. De ce? pentru că înlătură bacteriile. Pe când dischetele demachiante înlătură 60% din machiaj. Da, și eu am rămas șocată.

„Prin mişcările circulare ale demachierii, astupăm toţi porii cu machiajul de peste zi. În cazul demachierii cu dischete demachiante îmbibate cu diferite produse, 40 % din machiaj intră în pori. Ce se vede pe dischetă este doar restul de 60%. Corect, demachierea se face prin spălare directă cu apă și săpun special pentru demachiere. Și putem repeta acest proces o dată, de două ori, de trei ori. Urmează apoi uscarea ușoară prin tamponare și hidratarea, care se realizează cel mai eficient cu ulei de măsline, ulei de argan sau cu orice produse de calitate cu unt de shea. Aceeași procedură se repetă și în fiecare dimineață”

  • Coșurile nu se storc. Acestea se tratează cu orice cremă ce conține Clindamicină. Pentru că ceea ce noi credem că storcem este doar o mică parte din coș. Iar restul rămâne înăuntru și se formează din nou.
  • Acum că tot e vară, toate fetele se dau cu tot felul de uleiuri pentru bronz. Ce ste recomandat? Să folosești uleiul abia după plajă. Pe plajă poți folosi cremă. Pentru că altfel, aplicând uleiul înainte de a te bronza, te vei prăji. În momentul în care stai la plajă, vrei să iei Vitamina D din razele solare. Punându-ți ulei pe corp, riști să nu primești nicio vitamină și se te și arzi. După plajă este recomandat uleiul sau untul de shea. Iar pentru bronz se stă maxim o oră pe plajă și nu între orele 13:00 și 15:00.
  • Celulita este o altă problemă majoră a femeilor. Niciodată nu știi cum să scapi de ea, dar nici nu încerci să faci ceva în privința ei. Comoditatea și fumatul sunt cele mai mari cauze ale celulitei. Ce ne-a recomandat dr. Kasem? Să lăsăm fumatul deoparte (bine că eu nu am ce să las :)) ) și să bem 3 litri și jumătate de apă pe zi. De ce? Pentru că apa hidratează, iar celulita poate să apară și din cauza lipsei de apă din organism.
  • Slăbitul, mai ales vara, este ceva normal în rândul fetelor. Pentru că se dorește un corp cât mai frumos pe plajă. Ce trebuie să aflați, este că slăbitul nu se face cu dietă, ci cu ORGANIZARE. De ce? Pentru că dacă ții dietă, corpul se simte dezorganizat. Dr. Kasem recomandă să mănânci orice și cât poți dimineața și la prânz, până în ora 15:00, pentru că atunci corpul arde tot ce îi dai. După prânz este procesul de hibernare, atunci corpul depune. Astfel că, după ora 15:00 trebuie să mănânci salate.

Pe mine m-a făcut să mă gândesc de două ori la ce ne-a recomandat Dr. Kasem Abu Bakr și la faptul că tot ce s-a discutat se face zilnic de mii de femei. Mie mi-a plăcut că s-a axat pe idei pe care le poți face acasă, astfel încât să nu ajungi la doctor. Pentru că pierzi și timpul tău, pierzi și timpul doctorului cu întrebări ce nu îți au rostul dacă le gândești puțin mai mult.

Dacă aveți și voi mituri despre frumusețe și imperfecțiuni care nu ajută cu nimic, le aștept în comentarii. 😀

Mituri - cosuri - Kasem

Comentarii

%d blogeri au apreciat: