Evenimente

De astăzi mergem la #teatrusublună

Nu puteam să vă las așa fără activitate de weekend. Și cum știu cum e cu statul câteva ore căutând ce evenimente mai sunt, #teatrusublună mi se pare oportun având în vedere că se întinde pe toată luna iulie, în fiecare weekend.

Ce este #teatrusublună?

Un festival frumos de teatru urban, apărut din dorința de dezvoltare artistică a circuitului de artă urbană din București. Evenimentul se află la a doua ediție și mă bucur mult că am aflat de el de pe acum că poate, cine știe, o să ajungă la ediții mai mari. 😀


#teatrusublună vizează, în primul rând, revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei. Cultura este adusă aproape de tineri, iar aceștia pot folosi arta ca mod de a înțelege actul artistic drept un produs accesibil prin care se pot cunoaște mai bine pe ei înșiși, dar și pe cei din jur.

#teatrusublună este o inițiativă de îndrumare și informare cu scopul consolidării culturii contemporane ce dorește să aducă în atenția publică importantă diversității și a pluralității inițiativei individuale sau colective în contextul sistemului de valori și concepte a unui spațiu post-comunist, regenerarea culturală și artistică fiind esențiale într-o societate ce a suferit o diseminare totalitară a acestora.

Festivalul începe de astăzi, 8 iulie, și ține până pe 31 iulie, dar se desfășoară doar în weekend, adică de vineri până duminică, și are lor la Quantic, intrarea Grozăvești. Din ce am văzut în program, pe care îl puteți consulta aici, în fiecare zi de #teatrusublună, după piesele de teatru, este câte un concert. Îmi place acest lucru și sper să se țină de acest proiect în continuare.

Bilete și abonamente

BIlete si abonamente pe mystage
Și la QUANTIC Pub
Biletele vor fi disponibile la intrare pe toată perioada festivalului.

BILETE – 30 lei/zi (acces nelimitat pentru o zi de festival)
ABONAMENT SAPTAMANAL – 75 lei (acces nelimitat în cele 3 zile de weekend la toate activitățile festivalului)
ABONAMENT FESTIVAL – 250 lei (acces nelimitat pe toată durata la toate activitățile festivalului)

Nu se fac rezervari, iar locurile se vor ocupa în ordinea sosirii. Locuri disponibile: 300

V-am mai zis că îmi plac toate evenimentele culturale și încerc să le promovez cât pot de mult într-o societate care nu prea mai este atât de înrăită cu teatrul.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: