Evenimente,  Social Media

Vreau să vii cu mine la Bloggers Lan Party XI

Ediția trecută a Bloggers Lan Party am avut noroc să câștig concursul Adrianei și să ajung la eveniment. Ediția aceasta particip în calitate de blogger și vreau să ofer și eu norocul pe care l-am avut eu unui cititor.

De ce zic că trebuie să ai noroc pentru Bloggers Lan Party?

Pentru că extragerea se face prin Random.org și știu cum este când îți dorești foarte mult un lucru și totul ține doar de soartă. Așa și acum. Norocul ar trebui să fie de partea ta și ar trebui să nu te țină departe de această ediție.

Ce trebuie să știi despre Bloggers Lan Party XI?

Sunt 6 lucruri principale care te vor motiva să te înscrii:

  • Overwatch
  • Bowling
  • Biliard
  • FIFA 2016
  • Simulator F1
  • Boardgames

Și, pe deasupra, te vei întâlni cu mulți oameni faini cu care îți promit că te vei distra. Ce nu ți-am spus încă este că la fiecare tip de joc te poți înscrie în turneu și, crede-mă, că premiile sunt pe măsură.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie?

Să intri aici și să mă cauți în listă, să dai „Mă înscriu” și să îți eliberezi această sâmbătă. Pentru că Bloggers Lan Party te va ține ocupat de la 10:00 la 20:00, chiar la Grand Combo Băneasa. Iar la final poți să mergi și la Bloggers Lan Afterparty. Ai grijă, că te poți înscrie până vineri, 7 iulie, ora 22:00. Așa că dă fuguța pe site și apasă butonul acela de „Mă înscriu” ca să nu pierzi timpul degeaba. 😀

Nu trebuie să fii nici jucător înrăit, pot veni atât fete, cât și băieți. Toată lumea este binevenită și cu cât mai multă, cu atât mai multă distracție.

Dacă vrei să vezi cum a fost la BLPX, intră pe Facebook-ul lor și vezi că nu te-am mințit în legătură cu distracția. 😀

Foto: Bloggers Lan Party X – Chineata.ro

Comentarii

%d blogeri au apreciat: