Campanii,  Evenimente,  Muzică

Cum devine Transilvania All Inclusive cu brățara Untold

Sunt fascinată de campaniile făcute de festivalurile de la noi. Tot timpul vin cu ceva nou care mă lasă puțin cu gura căscată și uit că sunt în România. De aceea îmi place să transmit cititorilor ce aflu nou în materie de evenimente și festivaluri. Pentru că sunt prea frumoase campaniile ca să le țin doar pentru mine.

De data aceasta Untold a venit cu o idee super faină: Transylvania All Inclusive

Ce presupune asta? Vedeți mai întâi în clipul de mai jos:

Dacă nu ați înțeles bine, Untold își propune să devină un ambasador și un deschizător de drumuri pentru turiștii care vin la festival. Astfel că, prin brățara Untold, turiștii vor beneficia în perioada 5-19 august de reduceri în toate obiectivele turistice din Transilvania.

Astfel, Untold împreună cu TUI Travel Center își propun să promoveze minunățiile Transilvaniei cu ajutorul festivalului. Știm deja că Untold este cel mai bun festival din Europa, așa că este binevenită campania atâta timp cât turiștii se înghesuie să vină să vadă ce le-a fost pregătit.

Alba Iulia, Sibiul, Brașovul, Sighișoara, Salina Turda sau bisericile fortificate din zonele Viscri, Prejmer, toate pot fi vizitate de cei care vin să se bucure de cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Cimitirul Vesel de la Săpânța, urmat de cele mai impresionante biserici de lemn din Bârsana și Ieud, dar și celebra călătorie cu Mocănița vor oferi o experiență de neuitat celor care pățesc pentru prima dată în Transilvania. – Agerpres

Astfel, pentru cei care își doresc să viziteze și Transilvania, nu numai să meargă la festival, pot achiziționa pachetele turistice de pe site-ul TUI Travel Center, atât în sudul, cât și în nordul regiunii.

Mie îmi place campania lor, voi ce părere aveți despre Transylvania All Inclusive? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: