Evenimente,  Muzică

Lasă-ți copilul la FUNtold

Cum ți se pare să mergi la unul dintre cele mai râvnite festivaluri și să asculți muzica ta preferată, fără grija copilului? Știu că pare a fi greu, având în vedere că o să ți se facă dor de el sau o să stai cu gândul că dacă a mâncat, a adormit sau dacă face vreo prostie. Dar gândurile acestea ar trebui să dispară având în vedere că îl poți lăsa la FUNtold.

Lasă-ți copilul la FUNtold in Transylvania Kids Land

FUNtold este un eveniment pentru copii și tineri între 5-14 ani și care este organizată de către Royal School in Transylvania special pentru UNTOLD Festival între 4 și 8 august.

Transylvania Kids Land își propune să promoveze distracția sub forma jocurilor în echipă, pentru copiii care vin din toată țara și din străinătate, desfășurate în natură într-o locație verde cum este Club Transilvania. Copilul tău va fi fericit să participe la jocuri  sportive, ateliere de muzică, artă și creație în deplină siguranță.

Pentru a-ți putea lăsa copilul la ei, aceștia oferă 3 pachete, unul Day Camp, unul Day Camp Extra și unul Full Camp. Day Camp cuprinde evenimente zilnice cu participare la activități între orele 9 și 22 în perioada 5-7 august, fără mese și fără cazare. Day Camp Extra cuprinde 2 mese și este fără cazare, astfel că vei lăsa copilul la joacă în intervalul 9:00-22:00, în perioada 5-7 august. În pachetul Full Camp, organizatorii oferă toate mesele incluse, cazare în camping 4 zile și 4 nopți, adică între 4 și 8 august.

Pentru pachetul Day Camp, o zi costă 90 de lei, iar pentru pachetul Day Camp Extra o zi costă 150 lei și 3 zile costă 405 lei. Pachetul Full Time costă 1250 lei (incluse 3 mese principale și 2 gustări pe zi, cazare în cort de 4 persoane și toate activitățile artistice și sportive).

Mi se pare convenabil atunci când nu ai cu cine să îl lași și îți dorești prea mult să ajungi la UNTOLD. Până la urmă este un motiv de socializare și poate să îți facă prieteni din toată țara, plus că din ce activități sunt pe site, nu prea are cum să se plictisească.

Cum vi se pare ideea celor de la UNTOLD? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: