Campanii,  De zi cu zi

Vitarium Spa – locul preferat din Alpin Resort

Vă spuneam ieri că o să detaliez ce am încercat eu la Vitarium Spa și cum mi s-a părut. Când am aflat că o să am ocazia să testez Spa-ul de la Alpin Resort, nu mi-a mai stat gândul la altceva. Visam cu ochii deschiși la masaje, împachetări și alte răsfățuri pe care nici nu credeam că o le primesc vreodată.

Când am ajuns la Alpin Resort, nu știam cum să ajung mai repede la Spa, astfel încât să testez tot ce au ei pe acolo. Ce nu mi-a trecut mie prin cap era că nu credeam să fie atât de multe opțiuni. Astfel că atunci când am ajuns în fața recepției, m-am blocat, pentru că nu știam ce pot să îmi aleg. Oricum nu doar un singur lucru.

Vitarium Spa – locul pe care nu trebuie să îl ratezi când ajungi la Alpin Resort

Nu știam cât de bine este să te răsfețe cineva până nu am ajuns acolo. Se vede cât de mult preț pun ei pe clienții lor. Îți garantez că vor reuși să te facă să te simți cel mai special.

Eu am încercat o curățare facială și o împachetare în ciocolată. Și nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Am intrat la Spa la ora 18:00 și am ieșit de acolo la 20:30. Nici nu știam pe ce lume sunt când am ieșit. La curățarea facială am stat o oră și jumătate. Credeam că a durat jumătate oră. Și am rămas șocată când am auzit cât timp am stat. Pe lângă curățarea facială, am fost dată cu o grămadă de măști și creme și am fost lăsată timp de 15-20 de minute singură să mă relaxez.

Totul era atât de liniștitor încât nu îmi doream să mă întorc în București și să o iau de la capăt cu tot haosul. Împachetarea în ciocolată a început la 19:30 și a durat o oră, timp în care am avut parte de un gomaj corporal și de o împachetare în ciocolată. Din nou am fost lăsată 20 de minute singură și cred că am și ațipit puțin având în vedere că au trecut prea repede. :))

De ce zic că este relaxant totul?

Pentru că atunci când ești lăsat singur în cameră, ai parte de o priveliște asupra munților ce nu poate fi egalată și de o muzică foarte liniștitoare. Dacă mergi din București acolo, îți pot garanta că nu o să îți vină să crezi că ești în România și că ai scăpat de toată agitația de aici.

Pe lângă ce am făcut eu, mai ai de ales între 2 împachetări, 7 masaje speciale, 6 masaje senzoriale, 9 hidromasaje, 4 peeling-uri, o mulțime de ritualuri (peste 10 sigur), tot atât de multe și tratamente faciale și, pentru că nici bărbații nu trebuie neglijați, sunt și 4 tratamente faciale pentru ei. Plus, există și o cameră pentru cupluri cu tratamente speciale pentru aceștia.

Ce îmi pare mie rău este că nu am reușit să fac niciun masaj simplu, dar data viitoare când ajung acolo nu o să mai ratez ocazia. Pe site-ul hotelului găsiți prețuri și mai multe detalii despre toate opțiunile de la Spa. Zic să intrați, să vă alegeți ceva și să dați o fugă până la Alpin Resort.

Încă nu v-ați făcut bagajele? Nu știu de ce mai stați pe gânduri. Aștept în comentarii impresii despre cum vi s-a părut la ei. 😀

Astăzi și mâine biroul meu și-a găsit locul în spa-ul din Alpin Resort. #alpinresort #spa

O fotografie postată de Andreea Tudor (@adetudor) pe

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: