Campanii,  De zi cu zi

Alpin Resort – locul tău de relaxare

Săptămâna trecută mi-am permis să mă relaxez în mijlocul sesiunii și să dau o fugă până la munte, în Poiana Brașov. Iar Alpin Resort a fost cel care m-a răsfățat cum nu mă așteptam. Sincer, aveam nevoie de o escapadă de genul acesta pe undeva, atât pentru relaxare, cât și pentru distracție, având în vedere că nu am mai ieșit de foarte mult timp din București și mi s-a cam luat de statul aici.

Astfel, marți m-am prezentat împreună cu o echipă faină de bloggeri la Hotel Alpin unde am rămas absolut fascinată. Și nu o spun așa, de ochii lumii, așa că dacă nu mă credeți mergeți până acolo. Nu o să regretați experiența. Eu chiar mă voi întoarce.

 Camere și facilități ale Resortului Alpin

Este un resort care cuprinde 3 hoteluri, și anume Aparthotel, Alpin Casa și Hotel Alpin, și are o capacitate de 850 de locuri de cazare. Hotelurile sunt conectate între ele și nici nu îți dai seama când treci dintr-unul în altul. Însă, se simte că fiecare are aerul lui, Alpin Casa se distinge cel mai mult dintre toate, având în vedere că este realizat în stilul anilor ’20-’30 și după poveastea din Great Gatsby.

Noi am stat în Aparthotel, acesta fiind realizat numai din apartamente, formate din câte 2 camere, 2 băi, un living și un balcon. În living este și o chicinetă unde ai un cuptor cu microunde, un espressor și o chiuvetă. Mie mi-a plăcut tare mult apartamenul, plus că priveliștea din jur este de neuitat.

Resortul este pregătit cu 5 restaurante (chiar 5!), și anume A Propos, Gatsby, Gatsby Brasserie & Bar, Forest Lounge și Tosca. Fiecare are alt concept. Am mâncat numai de la Tosca în cele două zile, fiind un restaurant în stil italian.

Ce am mâncat la Hotel Alpin?

Am comandat în prima zi la prânz Creveți cu sos de roșii și chilli. Nu erau foarte picanți, dar erau gătiți chiar bine. Ca desert mi-am ales un Cheesecake foarte bun. Dacă ajungeți, îl recomand din toată inima.

Seara mi-am ales o porție de Piept de rață cu sos de portocale și petale de cartofi cu rozmarin și roșii cherry. Pieptul a fost absolut delicios și a fost prima dată când am mâncat sos de portocale care a avut un gust dulce-acrișor. La desert am încercat un Tort Krantz cu înghețată de vanilie și ananas. Cu mult ananas chiar.

A doua zi la prânz mi-am comandat Paste Bolognese, având în vedere că sunt fană paste. Am reușit să mănânc doar jumătate pentru că erau foarte multe. Și mi-am luat și o porție de clătite cu ciocolată care erau pudrate cu mult zahăr. Per total a fost bună mâncarea, iar cantitățile sunt enorme. Pieptul de rață foarte sățios, astfel încăt nu mai ai nevoie de altceva de mâncare câteva ore bune.

 

Alte facilități

Dacă nu știați au și 6 Escape Rooms, adică Psycho, Apocalypse, Military, Investigator, Saw și A Catching Game. Nu cred că există un un hotel din România care să îți ofere atâtea Escape Room-uri. Împreună cu Vlad, Cosmin, Malaezu și Bianca am apucat să rezolvăm doar 2 camere din cele 6 în cea de-a doua zi, mai exact Military și Apocalypse. 4 din noi eram începători și ne-a luat ceva să găsim tot, dar ne-am descurcat. Mi-a plăcut că totul avea o logică si că indiciile erau legate între ele.

În schimb, locul meu a fost, în prima seară, la Vitarium Spa. Exact ce ați auzit. Un centru Spa care îți oferă atât de multe oportunități încât te blochezi în fața broșurii, pentru că nu ști ce să îți alegi. Dar despre Spa o să vorbesc mâine într-un alt articol.

Plus că mai ai și o cameră de jocuri, piscină, jacuzzi, 2 saune. Și cireașa de pe tort, au programe de detox și un restaurant exclusiv pentru asta.

Acum vă zic să nu mai stați pe gânduri și să faceți un drum până acolo. Merită. Plus că mai ieșiți din rutina Bucureștiului. Iar acum, pe timpul verii, o escapadă undeva unde este mai răcoare este un motiv foarte bun de plecat. 😀

Cum pot eu să plec acum din acest loc?! 😞 #alpinresort

O fotografie postată de Andreea Tudor (@adetudor) pe

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: