Blogal Initiative,  Evenimente

De ce să mergi la Festivalul Internațional de Statui Vivante

Nu știu cât de mult apreciați arta și, mai ales, teatrul, dar eu, dacă aș avea timpul necesar aș merge zilnic la teatru. Dintotdeauna am apreciat ceea ce fac oamenii acolo și nu e puțin lucru. Să poți transmite atâtea stări într-o singură oră este o treabă mult prea grea pentru mine.

În fiecare an Festivalul Internațional de Statui Vivante este susținut de Teatrul Masca. Și presupun că deja ați auzit de Festival, având în vedere că toată lumea vorbește despre el în ultima săptămână. Anul acesta a ajuns la a 6-a ediție și deja sunt multe statui vivante prin oraș așa că nu aveți cum să le pierdeți din vedere.

6 motive pentru a merge la Festivalul Internațional de Statui Vivante
  • este o artă și pe tot parcursul anului ne plângem de faptul că nu se promovează cultura. Ei, bine, acum aveți ocazia să ieșiți din casă și să dați cu ochii de un eveniment cultural
  • se întinde pe parcursul a mai multe zile: de pe 16 până pe 20 iunie
  • este și pe timp de weekend așa că puteți lăsa puțin televizorul și să vedeți ce pot face actorii de la Teatrul Masca
  • sunt 40 de statui Vivante în București. 40!!! Plus 20 de invitați străini din Olanda, SUA, Israel, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Portugalia și Rusia.
  • accesul la toate reprezentațiile este gratuit
  • pe data de 16 are loc un instameet unde poți câștiga 50 de euro. Tot ce trebuie să faci este să încarci fotografii pe Instagram folosind #statuivivante. Cea mai bună fotografie este premiată.

Sunt de ajuns motivele date? Dacă da, atunci pe 16 iunie ora 20:00, la Casa Filipescu Cesianu va avea loc Noaptea Statuilor Vivante. Pe 17-18 iunie Statuile se mută în Parcul Crângași, iar pe 19-20 iunie le găsiți în Parcul Al.I. Cuza.

Pentru mai multe detalii intrați și pe site-ul Teatrului Masca.

Ne vedem acolo, da? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: