Evenimente,  Muzică

La Electric Castle poți plăti cu brățara

Mie nu mi-a plăcut niciodată să merg la evenimente cu banii după mine. Trebuie să am grijă de ei. Ideea celor de la Electric Castle este binevenită.

Dacă îmi iau bani, îmi iau portofelul, implicit și geanta și toate lucrurile de care nu mă pot despărți din ea. Geantă de fată.

La Electric Castle poți plăti cu brățara

Anul acesta au introdus un sistem care, cel puțin pe mine, mă avantajează tare mult. Poți lăsa toate lucrurile acasă și poți plăti cu brățara. Îți transferi bani pe ea și de fiecare dată când vrei să îți iei ceva, ți se scanează brățara.

Zic că o să fie mult mai ușor să îți iei băutură sau mâncare și o să fie mai mult flux. Nu cred că o să se mai stea la cozi interminabile. Plus că accesul se va face scanând brățara.

Pe site-ul Electric Castle Festival îți vei înregistra brățara și o vei putea încărca cu bani. Online e mult mai simplu, nu?

Și dacă nu vrei online, îți poți reîncărca brățara cu bani și în anumite locuri din cadrul festivalului. Doar că trebuie să o ai înregistrată.

Mi se pare foarte ok ideea atâta timp cât totul se realizează online și ușurează și munca organizatorilor, dar și munca ta. Nu mai stai să numeri banii, și să te tocmești ca la piață. Sunt foarte curioasă cum o să fie.

Vouă cum vi se pare ideea celor de la Electric Castle? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: