De zi cu zi

Sesiunea îmi acaparează blogul

Dacă sunteți noi aici, probabil că nu știți că sunt la Facultatea de drept, anul 2. Iar la noi, sesiunea a început de vreo 2 săptămăni și se termina abia pe 2 iulie. O lună în care nu prea îmi stă gândul la altceva.

Ieri am stat toată ziua să învăț și mi-am dat seama că nu am scris nimic pe blog. Ai spune că nu este mare chestiune. Dar pentru mine da. Pentru că ziua în care nu scriu nu trebuia să fie marți, ci duminica.

Acum mi-am dat seama că nu am scris și trebuie să recuperez. Pentru că am zis de atâtea ori că sunt workaholică. Și îmi pare rău că nu am scris ieri. Și sper totuși, deși nu cred, să nu se mai întâmple în sesiunea asta acest lucru.

Sesiunea îmi acaparează blogul

Chiar dacă atunci când mă apuc de învățat mai stau totuși puțin pe Facebook, parcă nu am nicio tragere de inimă ca în perioada în care stau online, să fac și un articol pe blog. Oricum mintea mea îmi stă numai la mare și nicidecum la învățat sau la altceva.

Nu l-am crezut pe Cosmin când îmi zicea că vara intri într-o perioadă de letargie în care ai vrea să pierzi timpul inutil. Sper totuși să revin cu forțe proaspete, după sesiune, chiar dacă voi fi plecată în Vamă unde iar nu o să fac nimic, pentru că plajă, mare, bălăceală, și nopți pierdute.

O să am nevoie de o săptămână de recuperare după. :)) Cine se duce în vacanță să se odihnească, nu știu cum reușește. Că eu tot neodihnită sunt după.

Voi cum treceți de starea asta de inactivitate totală când știți că aveți de lucru? Poate mă ajutați cu sfaturi până se termină sesiunea. :))

Comentarii

%d blogeri au apreciat: