Evenimente

N-ai ce face în weekend? Hai la Street Delivery

Aud cumva Street Delivery? Cu siguranță. Și voi fi prezentă la ediția aceasta, pentru că este vorba despre meserii. Mi-au plăcut tare mult 2 întrebări puse de ei în descrierea evenimentului:

Ce pot să creeze împreună un cizmar și un artist 3D? Dar un designer de produs și un pălărier, un programator și un tocilar, un DJ și un ceasornicar?

Chiar sunt curioasă, pentru că lumea de la Street Delivery încearcă să producă cât mai multe lucruri frumoase și să combine cât mai multe meserii anul acesta. pentru că aceasta este tematica.

Ce mi se pare și mai tare este că cei de la Nod Makerspace au inițiat o bază de date opensource cu meșteșugari, fabrici și ateliere din România la care poți contribui și tu:

Și pentru că Street Delivery nu poate veni fără muzică, uitați și programul lor:

Vineri:
22:00 Temple Invisible
21:00 Omelette
20:00 Makunouchi Bento
19:00 Loungerie II
18:00 Fluid

Sâmbătă:
22:00 Messer Chups (RU)
21:00 Karpov not Kasparov
20:00 AC Leonte
19:00 Tourette Roulette
18:00 Somnoroase Păsărele

Duminică:
22:00 Macanache
[Finala Red Bull BC One 2016 în Grădina Icoanei]
19:00 RoadkillSoda acoustic
18:00 Tony Baboon

Plus că dacă este Street Delivery, este și artă, mai exact muralul de anul acesta va fi realizat de Sabek, care vine tocmai din Madrid. Puteți să vedeți realizările lui pe Facebook.

Hai că sună bine pentru un weekend plin de distracție, voie bună, bere și relaxare. 😀 Asta așa, în cazul în care nu aveați ce să faceți. Ne vedem acolo?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: