Campanii,  Evenimente

Peste 50 de angajatori dau liber lunea de după Electric Castle

Oamenii de la Electric Castle au făcut o campanie foarte simpatică anul acesta pentru eveniment. Cu multe multe idei bune. Dar una dintre ele mi-a atras atenția.

Peste 50 de angajatori dau liber lunea de după Electric Castle

Cam cât de tare e ideea asta?! Știu cum e când îți iei concediu și înainte și după ce vii din vacanță. Pentru că în vacanță ești haos, iar după trebuie să te recuperezi. Chit că sunt eu workaholică, atunci când plec pe undeva, niciodată nu reușesc să mă odihnesc. Pentru că mă duc la somn târziu, mă trezesc devreme, vreau să văd multe locuri.

Când să te mai odihnești când 90% din zi ești treaz și pus pe alergat și pe explorat? După vacanță. Așa că îți mai iei o zi-două de concediu, iar la sfârșitul anului plângi după el, pentru că nu mai ai.

Cei de la Electric Castle au făcut o campanie super simpatică în care încurajează angajatorii să dea liber angajaților în ziua de după festival. Și ce credeți? Peste 50 de angajatori au acceptat această provocare. Nu știu cum să vă zic, dar peste 50 de angajatori au niște angajați foarte fericiți în acest moment.

E greu să fii flexibil cu angajații tăi, să le dai zile libere sau ceva, atâta timp cât în timpul anului te supără din multe motive. Dar, zic, atunci când ești angajat la unul din ei și vezi că te lasă să te duci la festivalul tău preferat fără să te cheme lunea la muncă, angajatorul crește mult în ochii tăi.

Așa că dacă ești angajator și vrei să le faci o surpriză angajaților tăi, intră aici și devin-o Unofficial Partner la Electric Castle. Hai să fie cât mai mulți și poate devine zi națională sau ceva, pentru că mai avem nevoie de câteva zile legale de vacanță. 🙂

Electric Castle

Vouă cum vi se pare campania aceasta super drăguță?

P.S. Mai sunt doar 6 săptămâni până la festival. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: