Muzică

5 motive pentru care să o ascultați pe Helen

Weekend-ul acesta am ținut-o numai în festivaluri și în evenimente. De miercuri începând am fost la concursul organizat de YO Sirop de fructe, joi am fost la Noaptea Agențiilor și m-am distrat la Bairamul anilor 90 organizat de către Smart Corporation Group, vineri și duminică am fost la HeyDay Festival, iar sâmbătă și duminică la Femei pe Mătăsari. V-am spus că am ținut-o numai în petreceri. 😀

Sâmbătă am fost cu Livia să o vedem pe Akua Naru, dar foarte bine am făcut că am ajuns mai devreme cât să îi auzim și pe ceilalți artiști. Pentru că așa am dat de Helen.

Auzisem ceva de ea, pentru că numele ei îmi părea foarte cunoscut, dar nu am ascultat-o niciodată. Iar eu sunt puțin sceptică în privința oamenilor. Până nu îi aud, nu cred pe nimeni care îmi zice că o persoană e bună în ceea ce face. Așa și acum.

Din păcate Helen a avut puține piese, pentru că totul era pe repede înainte. Dar cât a cântat a fost de ajuns cât să mă facă să scriu acest articol. Cum am mai zis, îmi place să promovez oamenii care chiar fac treabă bună. Iar ea cu trupa din spate chiar au făcut.

5 motive pentru care să o ascultați pe Helen
 1. Are o voce extraordinară
 2. Este chill – muzica este perfectă pentru a lucra liniștit pe laptop
 3. Este nouă în treaba asta
 4. Este bună pe ceea ce face (și vă spune un om care nu crede orice)
 5. Merită descoperită

Nu vreau să vă spun prea multe și aș vrea să vă las mai jos o melodie, iar dacă vă place intrați pe site-ul ei și pe Facebook. Am văzut că este activă acolo. 😀 Dacă nu vă place, nu aruncați cu roșii în mine. Dar nu cred că e cazul.

Vă las și articolul acesta al Irinei Verlan în care i-a luat un interviu. Merită citit în timp ce ascultați piesele ei. 😀

Sursă Foto: Facebook

2 comentarii

 • Irina Verlan

  Dragă, Andreea,
  Ma bucur foarte mult ca iti place Helen, este noua mea obsesie in materie de muzica si cred ca merita ascultata cel putin o data.
  „Tell me” este preferata mea, iar manifestul ei video este inspirational.
  Mă bucur nespus de mult că ţi-a plcăut să o descoperi pe Helen în articolul meu.

  Mulţumesc.
  Cu drag,
  Irina Verlan

Comentarii

%d blogeri au apreciat: