Social Media

Cetățenii români și creditele nebancare (Studiu)

Nu știu dacã este cineva care să iubească creditele și să spună că toată viața vrea să se îngroape în datorii. Cu băncile este foarte greu să cooperezi și numai când te gândești câte bătăi de cap sunt, îți vine să le lași deoparte.

Dar, pentru că românii noștri sunt comozi din fire, au apelat la creditele nebancare. Știți voi, alea de nevoi personale și împrumuturile rapide.

Cetățenii români sunt comozi când vine vorba de credite – Împrumuturi24.com

Dacă nu mă credeți, s-a efectuat un studiu conform căruia 46% dintre respondenți ar împrumuta bani de la o instituție nebancară de credite, 31% ar împrumuta bani de la familie și doar 13% de la o bancă. Și eu credeam că sunt mai mulți.

Împrumuturi24.com

De asemenea, cele mai populare sunt împrumuturile rapide (67%). Că, na, ai o cheltuială, hop, împrumutul.

Sondajul a fost realizat de către Împrumuturi24.com, un portal independent și informativ de comparare credite, și care activeazã de prin 2015 în România. Sondajul a fost realizat în luna mai, online, și au participat peste 1017 de cetățeni români, cu vârstele cuprinse între 18 și 74 de ani (se pare că și la 74 de ani ai nevoie de credite).

Portalul Împrumuturi24.com are ca scop oferirea de sfaturi și educarea în legătură cu problemele financiare, inclusiv asupra creditelor nebancare. Mie una îmi trebuie site-uri care să îmi compare diferite lucruri. Pentru că niciodată nu mă descurc când vine vorba de bănci, de instituții nebancare sau de credite, bancare sau nebancare.

Plus că, tehnologia ne acaparează viețile și cam este nevoie de site-uri care să ne zică una alta și să ne da sfaturi. Cam asta face și portalul Împrumuturi24.com.

Voi de unde vă luați creditele? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: