De zi cu zi

Ghid de bun-simț la concerte

Anul acesta avem o mulțime de concerte la care vrei să ajungi sau la care chiar ți-ai luat bilet de când s-au pus în vânzare. Concertele deja au început, ba mai mici, ba mai mari. Se fac pregătiri de genul cu ce ajungi în Cluj și în alte orașe ale țării doar ca să îți vezi favoriții.

Din ce am văzut, nu se prea practică pregătirile pentru bunul-simț. Adică ajungi acolo, te dezlănțui maxim, nu îți pasă deloc de cei din jurul tău și după nu înțelegi de ce ești înjurat.

M-am gândit că un Ghid de bun-simț la concerte ar fi perfect pentru vara aceasta. Poate așa mai schimbăm și noi ceva.

Ghid de bun-simț la concerte
  1. Nu dansa cu ghiozdanul în spate – știu cum e când vii cu o geantă sau un ghiozdan la concerte. Ai toate prostiile acolo și pur și simplu nu le poți lăsa acasă. Nu e panică. Dar în momentul în care tu ai un ghiozdan în spate și începi să sari pe Șuie Paparude sau pe la UNTOLD, nu e prea confortabil pentru cel din spatele tău pe care îl lovești cu el.
  2. Nu îți mai ridica copilul în cârcă – nu înțeleg cum poți să vii cu copilul la concert în primul rând. Am văzut că la B.U.G. Mafia au fost o grămadă cu copiii după ei. Poate învață și el o înjurătură, nu? Dar sincer, nu îmi doresc să ajung la un concert și să mă trezesc că nu văd nimic pe scenă de fundul copilului tău.
  3. Ai venit la concert să asculți muzică sau să îți găsești partener de one night stand? – ori vii să te distrezi și să dansezi, ori vii să stai lipit de noul partener pe care crezi că o să îl ai toată viața, dar a doua zi uită să te sune. Că dacă alegi a doua variantă, ai dat și bani pe bilet degeaba, ai ocupat un loc degeaba și te-ai ales și cu o depresie în dragoste.
  4. Sunt fată, dar nu te mai agita prea tare pe lângă mine mai ales când vezi că prietenul meu este la 2 pași – mor pe oamenii aceștia. Gen, vin pe lipeală și fix unde se pun se dau la toate, că poate, poate.. Păi, poate, poate își iau și una peste ochi de la partenerul care i-a observat de la începutul concertului.
  5. Prinde-ți părul – weekend-ul acesta am fost la concert la Șuie Paparude și am avut o fetiță (nu știu dacă avea buletin) în fața mea, cu un păr până la fund pe care nu intnționa să îl prindă. Și a început să sară la concert și părul ei a început să îmi sară în față, în cap, peste tot. Așa că pentru ca data viitoare să nu vin cu o foarfecă după mine, te rog să îți prinzi părul.

Cam la asta m-am gândit eu până acum. Cosmin a făcut și el un Mic ghid de supraviețuire la concerte. Lista poate continua așa că vă rog să îmi spuneți ce nereguli ați observat voi, să o pot completa. 😀

Până la următorul concert, revizuiți-vă bunul-simț! 🙂

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: