Evenimente

CONCURS: Am 2 abonamente la Heyday Festival pe care le ofer

UPDATE: Șiiiiii, câștigătorul este, nr. 3. Felicitări, Marius Călin! 🙂

câștigător HeyDay Festival

Am scris și aici despre Heyday Festival și v-am spus programul pe zile și trupele care ne onorează cu prezența pentru a ne oferi muzică bună. Dacă nu ați văzut line-up-ul, eu zic că este cazul. Nici nu îți pare că ar fi la prima ediție.

De asemenea,  pe lângă șansa de a vedea live artiștii preferați din toate timpurile, ești așteptat și cu foarte multe alte surprize: zonă de cinema cu documentare despre diverse legende ale muzicii, cort special pentru copii, zonă de tatuaje, de machiaj și de bazar.

Vă reamintesc că festivalul are loc pe 27, 28 și 29 mai. Intrarea se face vineri, 27 mai, începând cu ora 16:00, iar sâmbătă, 28 mai, și duminică, 29 mai, începând cu ora 12:00. Concertele pe cele două scene mari sunt programate în fiecare zi începând cu ora 17:00.

ofer 2 abonamente la HeyDay Festival unui singur cititor

Cum știu care e treaba cu dorința de a merge neapărat la anumite concerte și că niciodată nu e bine să mergi singur la asemenea evenimente, ofer 2 abonamente la HeyDay Festival unui singur cititor, iar pentru ele va trebui să îmi scrieți în comentarii „Vreau la festival”. Aveți timp până joi, 26 mai, ora 16:00. Voi alege câștigătorul prin platforma Random.org.

Vă mai reamintesc că biletele pentru o zi costă 15 lei, iar un abonament de 3 zile costă 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate atât de pe Eventim, cât și de la sediul creart.

Aștept comentariile voastre și ne auzim joi pentru rezultate! 🙂

6 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: