Evenimente

Cum n-am auzit nimic la Forza Zu

Îmi plac tare mult concertele și sunt o fire deschisă la ce e nou. Mai ales când știu că e vorba de România și de promovarea acestei țări. Plus că îmi plac mult inițiativele, mai ales cele culturale.

Weekend-ul acesta abia am avut timp să dorm. Au fost atâtea evenimente în București, iar eu am încercat să ajung la toate. Am fost atât la Digital Divas vineri, la Sound and Vision, cât și la Roaba de cultură în Herăstrău și la Forza Zu.

Cum N-am auzit nimic la Forza Zu

Vreau să clarific că nu aveam așteptări foarte mari de la eveniment. Și nu vreau să credeți că arunc cu roșii în ei, dar o să vedeți ce zic.

Nu știu cum să vă zic, dar în presă, la radio, la TV, peeeeste tot s-a făcut mare tam-tam că e cel mai mare concert din România. Că, vai câți oameni au venit, că sunt mulți artiști, că nu știu ce. Da, au fost mulți artiști și mă bucur mult că vin cu inițiative de genul.

Dar când zici că e cel mai mare concert din România, ai niște așteptări. E adevărat că eu m-am dus doar pentru B.U.G. Mafia. Dar am ajuns de când cânta Inna.

Pe lânga faptul că scena a fost amplasată cu spatele la Palatul Parlamentului, mă așteptam ca de la Izvor de la metrou să se audă muzică. Nimic. Am crezut că se terminase sau ceva. Când am ajuns acolo și m-am dus să îmi iau ceva de băut, încă nu auzeam mai nimic din ce se cânta pe scenă.

Mă duc mai în față, în mulțime, și nimeresc în fața unor puști care au făcut mai mult show decât era pe scenă. Tipii au zbierat la toate melodiile Andrei. Săracii de ei aveau intenții bune, dar na. Merg mai în față ca să scap de minunații „tenori”. Abia atunci am observat și publicul. Păi, dacă te uitai la ei, mai toți ascultau Radio Zu 24/24.

Nu știu cum s-a făcut că la B.U.G. Mafia parcă le-a mers sonorizarea mai bine. Or fi venit alți băieți pe sonorizare în ultimul sfert de oră, că altfel nu-mi explic.

Așteptările mele erau să aibă o sonorizare decentă măcar, dacă nu bună, să se audă totuși și pentru cei din spate, nu numai pentru cele câteva sute de persoane din fața scenei, să respecte programul pus pe evenimentul de pe Facebook (da, sunt pretențioasă) și, având în vedere că multă lume a stat să asculte Mafia, să aibă mai multe melodii față de restul artiștilor.

Că doar era cel mai mare concert din România, nu? 🙂

Comentarii

%d blogeri au apreciat: