Campanii

Cafeaua și blogul. O combinație reușită

Mi-a fost foarte greu să aleg o cafea pe care să o asociez cu blogul meu. Pentru că sunt subiectivă rău când vine vorba despre blog și nu îmi convine nimic.

Îl consider ca fiind și cel mai bun, dar și modest, acid, dar și cu un echilibru între articole. Până la urmă mi-am dat seama, că este simplu, cu articole zilnice, ușoare de citit și bune de început ziua cu ele. Știu, l-am lăudat foarte mult acum, n-o să se mai întâmple o perioadă, că altfel se învață.

Tot timpul mi-a plăcut să citesc bloguri scrise într-un stil friendly, ușor de citit, cu glumițe, dar și presărate cu ironie, sarcasm, adevăruri dure. Apăi dacă asta îmi place să citesc, asta îmi doresc și de la blogul meu. Și până nu m-am simțit pregătită să combin atâtea lucruri, nu mi-am deschis blogul.

Provocarea lansată de Camera din față

Așa că, m-am gândit să răspund la provocarea lansată de Camera din față, provocare constând în descrierea blogului printr-un sortiment de cafea sau de ceai. Am ales cafeaua Vietnam Hua Sen (era de așteptat să aleg cafeaua în locul ceaiului).

Aceasta este descrisă astfel:

Vietnam Hua Sen e o cafea robustă cu un grad ridicat de cafeină şi aciditate foarte scăzută, aromă simplă, cu o culoare uşor pământie. Este cafeaua care poate fi preparată ușor și la ibric și la espressor, filtru sau infuzată, oferind energia de care ai nevoie, ideală pentru a-ţi începe perfect ziua.

Camera din față cafea Vietnam Hua Sen

Și arată și bine. 😀 Exact cum mi-am dorit ca blogul să fie: ușor de scris și de citit, oferind energie și ideal pentru a-ți începe ziua. De asemenea, destul de concentrat, având în vedere că acest tip de cafea are 1,92% cafeină.

Așa că vă invit și eu să intrați pe magazinul lor online și să îmi transmiteți în comentarii ce sortiment de cafea sau de ceai vă caracterizează pe voi cel mai mult. 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: