Fashion

Pasionată de fashion? Uber și FashionUp sunt parteneri

Se știe de mult timp că reducerile aduc oamenii împreună în magazine, mai exact femeile, dar dacă e să ne uită la cum sunt bărbații acum, epilați, pensați, cu haine foarte mulate pe ei, putem să îi băgăm și pe ei în aceeași oală. Dar, bineînțeles că voi atinge mai târziu și despre subiectul acesta.

Uber și FashionUp în parteneriat

Am mai zis aici și aici că îmi place ce face Uber. Și de fiecare dată vine cu parteneriate noi. De data aceasta, a dat lovitura în fashion. Știu, dezamăgitor pentru băieți (poate totuși vă place și vouă ceva), dar fetelor luați un scaun, așezați-vă confortabil și începeți să dați comandă.

Uber și FashionUp au încheiat un parteneriat prin care toți clienții din București ai magazinului online au de câștigat. Aceștia primesc vouchere pentru o primă cursă gratuită în valoare de 25 lei, vouchere ce vor fi livrate în colet, odată cu produsele pe care le achiziționezi din magazin.

De aemenea, toți clienții Uber primesc un cod de discount valabil pe FashionUp.ro, care le asigură 10% reducere la orice produs comandat.

Orice produs, da? Nu mai ai nicio scuză să nu intri pe site sau să nu mergi cu Uber. Eu îmi voi face timp zilele acestea să văd ce găsesc pe acolo, pentru că tare îmi place parteneriatul acesta.

Start la cumpărături? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: