De zi cu zi

The Angry Birds sau cum e la un curs de anger management

Acum 2 zile am fost la lansarea animației Angry Birds. Am așteptat filmul acesta de când au apărut afișul și trailer-ul, cred că din iarnă. De atunci, mi-am notat că în mai e musai să merg la film.

Pot spune că sunt o Angry Bird câteodată și că am nevoie de un curs de anger management. Nici nu ai cum, când vezi ce se întâmplă pe lângă tine. Nu am fost înzestrată cu mult sarcasm, dar am fost înzestrată cu nervi mulți. Așa că animația a fost exact pe stilul meu.

Sper că ați jucat măcar o dată în viață jocul Angry Birds, iar dacă nu, puneți mâna și descărcați-l. Pentru că dacă vă duceți la film, veți observa că este inspirat de jocul cu același nume. Povestea începe de la Red, pasărea nervoasă și sprâncenată, care dintr-un acces de furie este trimis la un curs de anger management. Eu îl înțeleg cel mai bine și mi-ar trebui un curs de genul.

Povestea continuă cu o paralelă superbă între realitate și animație. Pentru că apar niște porci care vor să le fure ouăle păsărilor, iar păsările, simțindu-se băgate în seamă de porci, nu își dau seama (ca în realitate, crezi toți porcii și nu rămâi cu nimic). În afară de Red. De aici începe aventura lor.

Am înțeles în sfârșit de ce sunt numite Angry Birds. Am înțeles și care e treaba cu porcii. Și mi-a făcut poftă de joc. A fost plin de glume și de sarcasm din partea lui Red și nu prea ai cum să te plictisești. Este o animație atât pentru copii, cât și pentru adulții care au nevoie de o relaxare pe bune.

O să fii tare surprins de distribuție: Red – Jason Sudeikis, Terrence – Sean Penn, Mighty Eagle – Peter Dinklage (piticul din Game of Thrones. Say whaaat?!).

De ieri, 13 mai, a intrat în cinematografe și este distribuit de InterComFilm. Așa că weekend-ul acesta aveți ce face și aștept impresii în comentarii. 😀

Angry Birds Movie

Comentarii

%d blogeri au apreciat: