De zi cu zi

Teatru: With a Little Help From My Friends

Am avut o perioadă în care mă uitam la serialul Pretty Little Liars, un serial despre 5 fete, dintre care una este dispărută și toate au un secret. Asta așa în mare. Ei bine, ele au o vorbă:

Two can keep a secret if one of them is dead.

Ieri am fost la o piesă de teatru împreună cu Cosmin și, chiar dacă mă simțeam obosită, tare mi-a părut bine că am mers. A fost una dintre acele piese de teatru cu care rămâi în minte mult după ce ai văzut-o. Pentru că te-a făcut să te simți acolo, să faci parte din ea.

With a Little Help From My Friends sau Un Joc Pe Bune

În momentul în care știi că la vârsta de 20 de ani nu mai ai ce face în plus în viață, copii nu îți dorești, căsnicie nici atât, dar știi că iubești o singură persoană care nu îți împărtășește aceleași sentimente, ce îți mai rămâne să faci?

Povestea piesei de teatru se învârte în jurul acestei probleme. Imaginează-ți doar:

În miezul unei nopți de vară, pe o plajă, într-un peisaj straniu, are loc un joc pe cât de periculos pe atât de seducător. Câțiva adolescenți vin la mare pentru a se distra, pentru a se îndrăgosti, a visa și, poate, pentru a muri. – Alexandru Mâzgăreanu

Ce mi-a plăcut a fost că este o piesă contemporană, ceva ce poți întâlni foarte ușor în ziua de azi, plină de suspans, dar foarte sinceră. Este vulgară, dar zău că merită. Pentru că pe cât de vulgară, pe atât de reală este și te transpune acolo.

Nu vreau să fac niciun spoiler. Aș mai merge să o mai văd o dată, dacă am posibilitatea. Vedeți că este pusă în scenă la Teatrul Excelsior pe data de 12 mai și este interzisă tinerilor sub 16 ani.

Actori: Alexandru Voicu/ Bogdan florea, Irina Antonie, Vlad Bălan, Andrei Cătălin, Beatrice Rubică. Regia: Alexandru Mâzgăreanu.

Aștept mai multe impresii în comentarii după ce o vedeți! 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: