Evenimente

Haideți la The Gumball 3000 Festival

Sunt fete care chiar știu despre ce vorba atunci când se vorbește despre mașini, părți ale unei mașini, carburanți și care au și carnet și sunt fete care habar nu au ce înseamnă multe dintre părțile componente ale unei mașini. Mă încadrez în a doua categorie și pe deasupra nu am nici carnet. 🙂

Dar îmi place când văd o mașină care arată bine și întorc capul după ea. Poate că atunci când îmi voi lua carnetul voi învăța mai multe despre mașini. Doar poate.

Eh, dar nu voi rata din cauza aceasta un eveniment precum Gumball 3000 Festival, având în vedere că e de așa amploare și că Bucureștiul a făcut cumva să se numere printre capitalele care va găzdui festivalul.

Ce este Gumball 3000?

Este un festival dedicat celor care iubesc mașinile, dar dacă nu te numeri printre ei, îți garantez că la festival îți vei schimba părerea.

Unele dintre cele mai scumpe și exotice mașini de care ați auzit vreodată, împreună cu cei mai bogați oameni de pe planetă, vor veni în București.

Gumball 3000 este o cursă de mașini anuală, de 4.800 km, care are loc pe drumurile publice. A fost înființată în ’99 de Maximillion Cooper din dorința acestuia de a combina mașinile, muzica, fashion-ul și entertainment-ul.

Traseul mașinilor va fi de la Dublin la Istanbul și vor opri la București, ca ultim popas înainte de final. Dacă sunteți curioși, Bugatti Veyron, Hennessey Benom GT, Ferrari și Lamborghini, Bentley si Rolls-Royce sunt printre mașinile pe care le poți vedea în Piața Constituției pe 6 și 7 mai. Iar printre vedete vor fi Afrojack, Eve si David Hasselhoff.

Gumball 3000

Sunt foarte curioasă cum arată și abia aștept să ajungă în București. Voi fi acolo, voi? 😀

Comentarii

%d blogeri au apreciat: