Muzică

Ce are ea, ce are Delia

Citeam articolul de la Cabral mai devreme în care zice că Delia are chef de muncă. Bineînțeles, că atunci când ajungi destul de sus și ești bun în ceea ce faci, singurul lucru care se explică este munca pe care o depui.

Pentru că nu poți să spui că peste noapte Delia a ajuns la stadiul acesta. Dacă ne amintim, Delia a avut parte de succes atunci când cânta alături de Nicolae Marin în formația N&D (1999). Și ce fredonezi și acum în fiecare vară? „Vino la mine”. 😀

Ca apoi, din 2003, să cânte singură pentru prima dată și să intre într-o altă etapă. Etapa în care a scos prima ei piesă pe care o fredonam mereu, piesa „Parfum de fericire”.

De la 17 ani în 1999 și până acum vă puteți imagina că fără muncă nu putea să ajungă aici. Și fără perseverență. Având în vedere că a avut multe hit-uri și a fost în aproape toate topurile.

Ce are ea, ce are delia

Și cum am mai zis că sunt #workaholic, bineînțeles că apreciez toți oamenii care muncesc foarte mult și ajung unde își doresc. Delia presupun că a ajuns deja unde își dorea și presupun că nu își imagina la 17 ani că o să ajungă aici.

Acum a lansat o piesă nouă- Ce are ea – și se vede câtă pasiune pune în ceea ce face. O las mai jos să vă convingeți:

Un comentariu

  • Amalia

    Am muncit mult tocmai din aceasta cauza si Antena 1 îsi face imagine si ramane în trend pe spatele ei. Este consider o relație de simbioza. Si cu cat îmbatraneste acolo la Antena cu atât seama cel putin mie imi pare cu Loredana Groza de la pro. Se tot stafideste si slabeste asa. Dar este frumoasa si se vrea a fi un model pentru tinere +20.Sigur nici eu nu pot sa uit vechile ei melodii de început. De atunci a fost buna si cu potential mult mai buna si mai naturala decat Andra care este falsa si zice ca se pricepe si la etno si colinde, si muzica de club. Barem Delia nu are fițe în cap (vezi rap battle: în pui mei-cu Bendeac pe Youtube) Dar este prea multa mediatizare la ea, si eclipseaza cumva noile vedete in devenire ca Anastasia:
    https://youtu.be/OLUszUvJPYc

Comentarii

%d blogeri au apreciat: