De zi cu zi

Prima cursă cu Uber și UberMegane

Acum o săptămână am postat eu pe Facebook că cei de la Uber au introdus noul Renault Megane și că te puteai plimba gratuit cu el timp de o săptămână, adică până ieri.

Ei bine, ieri am avut ocazia să merg pentru prima dată cu Uber și, ca să fie treaba treabă, am profitat de UberMegane.

De ce mi-a plăcut Uber? Și de ce UberMegane?

În primul rând, după ce am stat ceva timp să îmi dau seama cum se folosește aplicația, mi-am dat seama că de fapt, din cauza ploii, nu mai funcționa bine, șoferul m-a sunat și mi-a spus că îi pare rău că întârzie.

Asta mi-a pus capac… Obișnuită cu taxi-ul care dacă întârzie clientul, pleacă, de data aceasta cineva și-a cerut scuze că întârzie. Good job, Uber!

Mi-a plăcut că mi-a spus să nu mă grăbesc, că este ok dacă mă așteaptă. Dar eu cum sunt punctuală, nu am vrut să îl țin pe om în ploaie. Good job din nou!

Mi-a plăcut că am făcut conversație, că este simplu de folosit, că, în ciuda faptului că a fost gratuită cursa, șoferul s-a comportat minunat cu clientul (adică eu :D) și cu siguranță voi renunța total la taxi și voi lua Uber-ul și data viitoare.

De ce mi-a plăcut noul RENAULT MEGANE?

Eh, m-am uitat eu prin broșurica din mașină. Nu am înțeles mare lucru, pentru că nu o am cu mașinile. Dar, vai, cum merge! Nu auzi nimic, este mega silențioasă.

Arată foarte bine. Mi-a plăcut că toate funcțiile erau cu touch, ca pentru fete așa. Dar vă las aici broșura de pe site-ul lor, să înțelegeți de ce mi-a plăcut. Nu de alta, dar dacă vreți să știți mai multe, vedeți acolo și poate vă faceți și o programare de test drive. 😀

Aștept păreri în secțiunea de comentarii despre Uber și, dacă ați mers cu UberMegane, și despre el! 🙂

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: