Evenimente

Donează un km pentru Academia de Hemofilie

Acum am văzut la Cristi postul acesta despre Urban Run Challange și Academia de Hemofilie și am zis că vreau să merg. Doar că mi-am dat seama că nu pot ajunge weekend-ul acesta. Calendarul meu e full. Așa că, m-am gandit că am sigur printre cititori câțiva sportivi sau câțiva oameni care își doresc să facă puțin sport caritabil.

Sâmbătă de la 12:00 și duminică de la 9:00 sunteți așteptați la Mega Mall pentru a ajuta bolnavii de hemofilie.

Cum poți dona un km pentru Academia de Hemofilie?

Simplu. Alergând. Aleargă măcar 1 km (de preferat mult mai mulți). Fiecare kilometru va fi donat Asociației Naționale a Hemofilicilor din România care va tranforma kilometri în bani pentru Academia de Hemofilie. Cum ți se pare?

Cu cât mai mulți kilometri, cu atât mai bine. 😀

Nu știu de voi, dar eu sunt fericită dacă pot să ajut în vreun fel pe cineva care chiar are nevoie. Și pentru că toți ne dorim o schimbare în bine, uite acesta poate fi primul pas. Și promit să te anunț și de celelalte ediții, pentru a face mai mulți pași spre o schimbare.

Pentru mai multe detalii legate de înscriere puteți găsi și aici.

Și pentru că eu nu pot ajunge, dacă mergeți, dați un anunț pe Facebook cu #kilometripentruhemofilie. Vreau și eu să văd că sunt mulți care s-au strâns și care chiar donează din timpul lor.

2 comentarii

Comentarii

%d blogeri au apreciat: