Evenimente

Serile Teatrului Studențesc ne îndeamnă să mergem la teatru

Când eram mică îmi doream tare mult să fiu actriță. Îmi plăcea mult să mă deghizez prin casă și să îmi fac scenarii pe care să le reproduc. Chiar am organizat cu verișoara mea și cu alte prietene o scenetă după povestea „Scufița Roșie” și am pu-o în scenă în sufragerie, la țară, în fața părinților.

Apoi, prin clasa a 9-a, am fost să mă înscriu la cursuri de teatru, cursuri ținute de actorul George Mihăiță, dar la care nu am reușit să intru. Cum am probleme cu emoțiile, nu le-am stăpânit nici atunci. Dar a fost o experiență pe care aș fi regretat-o mai târziu dacă nu o încercam.

Acum încerc să merg la cât mai mult festivaluri și evenimente culturale, în care să susțin momentele teatrale, pentru că îmi pot imagina câtă muncă se află în spatele lor.

De aceea, țin să vă anunț că de astăzi începe Serile Teatrului Studențesc, organizate de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică.

Intrarea liberă la serile teatrului studențesc

Este un festival cultural-teatral ce se află la a 13-a ediție (wow!) și la care zic că e musai să ajungi. Nu de alta, dar trebuie să promovăm și astfel de evenimente, nu numai emisiunile acelea de la TV în care toți șe înjură. 🙂

Intrarea este liberă așa că nu vă faceți griji și mergeți cu încredere.

De astăzi până pe 23 aprilie festivalul își deschide porțile și ești aștepta la Casa de Cultură a Studenților, București (Calea Plevnei, 61).

Programul festivalului îl puteți găsi aici și arată chiar foarte bine.

Și pentru mai multe detalii și surprize urmăriți și pagina evenimentului de facebook.

V-am convins să lăsați puțin televizorul și să îi susțineți pe studenți în viitoarea lor profesie?

Comentarii

%d blogeri au apreciat: