Evenimente

Ești fan cafea? Atunci trebuie să vii la True Artisan Cafe

Beau cafea de prin liceu, când am început ușor, ușor. Și îmi plăcea că îmi dădea energie și mã simțeam mai importantă. :))

Acum, nu pot rezista o zi fără cafea. Mă doare capul sau mă ia somnul dacă nu beau. Plus că acum sunt și pretențioasă. Dacă nu e bună, nu beau. Și că tot a venit vorba de cafea bună, vedeți că am scris aici despre cei de la 5 to go care mai nou au deschis și la Universitatea Româno-Americană.

Dar ce e cu true artisan cafe?

True Artisan Cafe este un festival pe gustul meu, pentru că promite multă cafea și voie bună, sprijinit de La Marzocco. Și nu orice cafea pe care o găsești la toate colțurile de stradă, ci cafea bună, proaspătă de la cele mai iubite cafenele din București.

Iar dacă încă nu v-am convins, cei mai buni baristas din țară se vor lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de AEROPRESS de la Dublin, din iunie 2016.

Și nici nu te poți plânge că intrarea e scumpă, pentru că biletul este 10 lei și primești și 2 cafele incluse în acesta. Plus că 10 lei dai pe o cafea aproape oriunde.

Toată minunăția aceasta se organizează la The ARK București, pe data de 23 aprilie de la ora 10:00, iar biletele de acces se pot comanda de aici.

Comentarii

%d blogeri au apreciat: