Blogal Initiative

Câtă fericire îți poate transmite o fotografie

Când vine vorba de fericire, vezi din ce în ce mai puțini oameni cu zâmbetul pe buze sau oameni care să iasă din rutina lor zilnică, mai ales în metrou, pe stradă sau în transportul în comun.

Nu știu dacă vă mai amintiți, dar anul trecut, undeva în primăvară, a fost făcut un experiment prin care Shea Glover, o studentă din Chicago, a filmat reacțiile oamenilor atunci când li se spune că sunt frumoși.

Dacă nu știți despre ce e vorba, vă las mai jos video-ul:

Câtă fericire și voie bună poate să îți aducă un lucru atât de mărunt?

Pentru mine, un lucru mărunt mă face să zâmbesc și să fiu fericită toată ziua. Mai ales dacă vine de la o persoană oarecare pe care poate chiar nu o cunosc sau cu care am vorbit foarte puțin.

Un moment de fericire din viața mea a fost când am intrat la facultate și în sfârșit am reuși să mă eliberez de tot stresul din timpul examenelor. Nu credeam că intru, pentru că eram foarte mulți pe loc și aveam o stare foarte proastă pentru că toată lumea mergea la mare sau în vacanță, numai eu stăteam să învăt după Bac pentru admitere. Când totuși am aflat că sunt la facultate și a trebuit să sun pe toată lumea să anunț minunatul eveniment, m-am simțit foarte fericită. Reușisem să îmi îndeplinesc un vis și toți erau mulțumiți de mine.

Dintre toți cei care au participat la experimentul realizat de Shea, tipa de mai jos mi-a transmis cea mai multă fericire. 🙂

fericire - happy people

Komunomo și Concursul „Oameni fericiți”

Și pentru că o fotografie face cât 1000 de cuvinte, Komunomo are un concurs foarte frumos, în colaborare cu F64 pentru voi. Înregistrați-vă pe site-ul Komunomo și încărcați o fotografie cu tema „Oameni fericiți” și care să trimită cât mai multe emoții.

Și să nu ziceți că nu primiți nimic la schimb, cei de la F64 oferă 3 premii constând în:

  • Premiul I: 1000 euro
  • Premiul II: 700 euro
  • Premiul III: 300 euro
  • și produse F64 pentru cei care votează pozele înscrise în concurs

Concursul se desfășoară până pe data de 12 aprilie, așa că grăbiți-vă!

 

Un comentariu

Comentarii

%d blogeri au apreciat: